• william Kiørboe

Just let us take on ADVENTURES

Danmark - Dubai - Singapore - New Zealand - Australien - Danmark Baca selengkapnya
  • Skal til Tower Hill igen igen👍

9 April 2023, Australia ⋅ 🌬 14 °C

Vi vågner op og skulle have lidt morgenmad🥞 inden vi skal på farten igen🚐💨. Idag skal vi igen til Tower Hill🗼 og vandre🥾 en 6km lang tur😮‍💨 men først skal vi ind til byen i Hamilton🏙️ og prøve og se om vi kan få en kikkert🔭. Efter vi havde købt kikkerten skulle afsted🚐💨 mod Tower Hill🗼. Da vi kom frem spiste vi frokost🥪 og så skulle vi ud og vandre🥾 men så ville vi lige se om vi kunne se nogle koalaer🐨. Vi fik set et par koalaer🐨 men så skulle vi afsted på turen. Da vi havde gået knap 3km gik mor forkert🤦‍♂️ Nr 1 gang men så vendte vi os om og gik tilbage↩️. Nu sker der endelig noget rigtig spændende😨 da vi havde gået 4,5km så jeg en lille SLANGE🐍 inde i et hul og den slange er livsfarlig☠️😱😱😱😱😱😱😱😱 den slange vi så hed en CopperHead og er ret venemous☠️ men den var ikke sur😡 eller noget så vi kunne få et par billeder og så vandrede🥾 vi videre😁. Så skete det igen mor gik forkert❌ for Nr 2 gang🤦‍♂️ 🤦‍♂️jeg begynder helt seriøst at tro hun skal have et nyt ssd kort💳😅 og også lidt en software opdate og en genstart🔄. Alle sammen nogen der vil donere penge🥺 så min mor kan få et ssd kort💳 for nu gjorde hun det igen hun gik forkert for Nr 3 gang🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️. Men nu endelig er vi tilbage til bilen sådan mor hun kan få en Update🔄. Men nu skal vi køre til vores nye campingplads🏕️ i Port Fairy. Men nu er vi ved vores camp⛺️ og jeg skal lige tømme lort så ses om lidt… FY for helvede mor jeg har fået lort i håret 💩
    🙎‍♂️ jeg skal have et bad lige nu og det er IKKE til diskution. Men nu der heller ikke sket mere idag så see,ya🥱.

• Tur til griffiths island🏝️

10 April 2023, Australia ⋅ ☁️ 15 °C

Vi vågner op og skal forlade vores camp🏕️ i Port Fairy⛴️. Men først morgenmad🥞 nam nam men så afsted🚐💨. Først skulle vi til Griffiths Island🏝️ som er et slags reservat til nogle fugle🐦 da vi kom derud og havde gået lidt stødte jeg på en Wallaby🦘 som ikke var bange eller noget og jeg var sådan 5m fra den🤯 og den var vildt nusser🥺 mens den bare sad og spiste😛 men nu blev den forskrækket😨 af et eller andet så nu hoppede↗️↘️ den væk. Udover det var det en rigtig skøn tur👍. Da vi kom tilbage skulle vi have frokost🥪 men det sted vi gerne ville have spist🍽️ fra var lukket😢 men så fandt vi et andet sted🥳 som havde ok mad🍔🥗. Efter det gik vi og kiggede butikker🛍️ og fik en is🍧😋. Men nu skal vi vider🚐💨 hen til vores nye camp🏕️ som ligger ved
    Mt. Gambier. Da vi kom dertil legede🛝 vi lidt og så skulle vi hjem🚐 og have aftensmad🍗. Men nu er det ved at blive sent så vi ses imorgen✌️

• Mt gambir - Port Elliot🛳️

11 April 2023, Australia ⋅ ☁️ 21 °C

Vi vågner op ved campen🏕️ ved Mt Gambier og spiser noget morgenmad🥞. Idag skal vi køre en 4 t og 46 min kør tur🚐💨 fordi vi skal til Kangoroo Island🦘 som vi skal til i morgen🌄. Men lad os være med at spilde tiden pg lad ps futte afsted🚐💨. 1 Stop var et hul i jorden og der lå en brandslukker derned🧯🤨 det var lidt mærkeligt . 2 stop var endu et hul i jorden vor der var en have💐🌷🌹🌺🌸🌼🌻 dernede som var rigtig flot🤩. 3 “stop”/attraktion som var nogle salt søer🧂 +💧 som var totalt spild af tid🕰️ fordi man kunne næsten ikke se søerne😤 og det tog MEGA lang tid og at køre🚐 der pga at set var en offroad vej + en camper Van🚐 = Mega langsom. Da vi endelig kom ud på motorvejen🛣️ var mor ret irriteret fordi at vi måtte MAX køre 13km offroad med camperen🚐 og vi havde kørt ca 50km så måske for vi en bøde📒☹️. Da vi endelig kom frem til Port Elliot var vi ret trætte🥱 men mig og A legede lidt på campens🏕️ legeplads🛝. Men nu er der ikke sket mere idag så ses i morgen🤩✌️Baca selengkapnya

• Mt gambier🏔️ - Port Elliot⛴️

11 April 2023, Australia

Vi vågner op om morgen og spiste list morgenmad🥣 idag skal vi køre en 4 timers🕰️ køretur fra Mt Gambier🌄 - Port Elliot⛴️. Men vi skal lave nogle stop i løbet af vejen🛣️ 1 stop var en meget flot blå sø🔵💦. 2 Stop var et kolapset stykke jord🪨 hvor der var en have💐🌺🌸🌼🌻 i som var rigtig flot😁. 3 Stop var et godt stykke væk det var nogle “saltsøer
    🧂+💧 som slet ikke var der og det gav os en KÆMPE omvej😢 4 Stop Destination endelig var vi kommet til vores camp🏕️ i Port Elliot⛴️. Da vi havde stillet bilen🚐 på vores plads🅿️ slappede vi bare af indtil om aften🌆 hvor vi skulle lave aftensmad🍖. Derefter skulle vi i seng🛌 så godnat😴alle sammen og vi ses igen i morgen🌅.

• Port Elliot🛳️ - Kangoroo Island🦘🏝️

12 April 2023, Australia ⋅ 🌬 18 °C

Vi vågner op til en 1 times køretur🚐💨 hen til Cape Jervis som er den by vi skal til når vi skal til Kangoroo Island🦘🏝️ kl 15:00 senere idag. Men vi starter lige med ind tur ind til Victor Harbour🛳️ by hvor vi lige skal hygge🤗 lidt inden færgen⛴️ til Kangoroo Island🦘🏝️. Vi startede med at kigge i en “jager” butik🔫 vor de havde fra fiske udstyr🐠 til jagt rifler og assault rifles🔫 derefter var vi inde i en fitness🏋️‍♂️ forretning hvor jeg fik et par nye løbesko👟💨 til 1,300kr fordi mine andre var gamle og slidte👞 og A fik også et par løbesko👟💨. Men så var det ved blive tid til at skulle afsted🚐💨 men først en is🍧 og de havde 50 forskellige slags is🍧🤯. Nu er vi hene ved færgen og har en 45 min sejltur⛴️💨 foran os😣. Det var en MEGA dårlig sejltur⛴️💨 det gyngede helt vildt meget hele vejen😫 men nu er vi på KANGOROO ISLAND🥳🤩. Men nu skal vi køre til vores camp🏕️ ca 1/2 time fra færge lejet⛴️. Da vi kom frem til campen🏕️ skulle vi have lidt frisk luft💨 så vi gik en tur og fandt en legeplads🛝 og så gik vi hjem🚐. Men det var alt for idag🌉 så vi ses i morgen hvor et nyt eventyr venter🤩🤜🤛.Baca selengkapnya

• Sand surfing🏄‍♂️ i little Sahara🏜️

13 April 2023, Australia ⋅ ☀️ 18 °C

Godmorgen🌅 alle sammen og velkommen til 1 dag på Kangoroo Island🦘🏝️. Idag skal vi ud og se hvordan man laver eukalyptus olie😝🍃🛢️ og også se en honning🍯 farm🤩. Men lad os så se hvordan man laver eukalyptus olie🍃🛢️. Det var ret spændene og at se hvordan de lavede olien🛢️ og vi fik købt en hel del eukalyptus🍃 prudukter🛍️. Men da vi havde hygget os lidt der skulle vi han til honning🍯 farmen 6km herfra🚐💨. Da vi kom frem gik vi indenfor og blev mødt af rækker af honning🍯 og honningsmags prøver😋. Det er en rigtig god honning🍯 de har her og de havde honning ALE🍺 og is og en masse andet🙃. Da vi havde været der skulle vi til og at køre mod Little Sahara 🏜️ som er det sted vi skal sandsurfe🏄‍♂️😎. Da vi kom frem fik vi en snack🫒 og så skal vi SURFE🏄‍♂️ . Først fik vi vist hvordan man gjorde men ellers var man on your own 😏. Det var rigtig sjovt og at sandsurfe🏄‍♂️ men også ret hårdt og at gå op igen😮‍💨 og vi gjorde det i ca 3 TIMER!!! Så det var da pengene værd🤑. Da vi kom tilbage til bilen🚐 spiste vi frokost og såskulle vi hen til vores nye camp🏕️. Men nu er dagen allerede forbi og vi ses i morgen🌅🤩🥳.Baca selengkapnya

• Vi vågner som regel op om morgen og spiser en portion morgenmad🥣. Idag skal vi ud og se Remarkable rocks🪨 som er nogle kendte sten som ligger i nationalparken flinders chase😜 bi skal også se Admirals Arch som er en slags grotte🪨. Da vi kom frem skulle vi gå en lille tur ud til Remarkable Rocks🪨. Da vi så Remarkable Rocks for første gang var vi lidt i shok🤯 fordi at de var pænt store👇
    👆. Det syndsygeste var at man måtte klatre på dem😱 og det var vildt sjovt😅. Da vi havde hygget os i noget tid skulle vi videre🚐 hen mod Admirals Arch🪨. Da vi ankom skulle vi gå 3 forskellige ture og en af dem førte til Admirals Arch🪨. Da vi havde gået turene skulle vi tilbage til camperen🚐 for at spise frokost🥪. Da vi havde spist frokost tog vi tilbage til campen🏕️ og gå en anden tur som gik rundt om en sø💦. Da vi havde gået den tur skulle vi enlig bare hygge os resten af dagen🌞 så vi ses igen i morgen🌅🤜🤛🤘.
    Baca selengkapnya

• Dyre park🦘 og hanson bay🏝️

15 April 2023, Australia

Idag vågner vi op og glæder os😉 til at vi skal i DYREPARK😝 hvor vi skal fodre kænguruer🦘 så det glæder vi os til😛. Da vi kom ud til dyreparken kunne vi ikke finde indgangen🤷‍♂️ fordi da vi gik ind af noget der lignede en indgang🎟️ men der var kænguruer🦘 derinde og vi trode at der var en anden indgang🎟️ men når man da vi gik lidt længere ind fandt vi billet konteret🤦‍♂️🎟️. Da vi kom ind i parken blev vi mødt af en s*+^%#s masse koalaer🐨. Men nu skal vi videre➡️. I parken var der tæmlig mange dyr🦆, der var koalaer🐨, Wallabys🦘, kænguruer 🦘, alligator🐊, aber🐒, ugler🦉, ørne🦅, og mange flere… Men da vi havde kigget i noget tid🕰️ og fodret nogle kænguruer🦘 skulle vi til koala show🐨🎪 hvor de fortalte om koalaer🐨 og sådan noget😁. Efter showet🎪 gik vi rundt lidt længere og fik en is🍧 inden vi skulle hjem til campen🏕️. Da vi kom hjem til campen🏕️ skulle vi slappe lidt af fordi vi skal på en tur om natten🌜😝 hvor vi kan se wallabys🦘. Nat tur🌜. Da vi kom ud til hanson Bay🏖️ skulle vi kigge på koalaer🐨 men de fleste sov😴. Derefter skulle vi kigge nogle forskellige stæder for at prøve og se nogle wallabys🦘. På hele turen så vi nok over 100 wallabys🤯 men det var ellers en rigtig fed tur👍. Men nu er vi alle trætte så vi ses i morgen🌅.Baca selengkapnya

• Østers😋 og Farvel Kangoroo island😢

16 April 2023, Australia ⋅ ⛅ 18 °C

Vi starter morgen med som altid en omgang morgenmad🥣. Her til morgen skal vi ud til Hanson Bay🏖️ igen😊. Hvor vi skal se på kænguruer🦘 og koalaer🐨. Da vi kom derud startede vi hurtigt💨 så lad os komme afsted⬅️💨. På turen så vi en hel del dyr🐨🦘 og spændene planter🌱 så det var ret dejligt også fik vi også en del og at vide🧠. Da vi kom tilbage skulle vi køre hen til færgelejet⛴️ men på vejen lavede vi stop hved en østers farm🦪 og spiste nogen østers🦪. Men nu er vi tjekket ind hved færgen⛴️ og har fået en is inden vi skulle sejle😁. Nu er vi ovre hved Cape jervis på fastlandet🇦🇺efter en hurtig sejltur😁. Men nu skal vi skynde os og køre ind til Adelaide fordi det er hved at blive mørkt🌇. Da kom frem til en campingplads🏕️ spiste vi hurtig aftensmad🍝 og så på hovedet i seng😴 og vi ses igen i morgen🌅🤜🤛👋.Baca selengkapnya

• Adelaide og farvel camper van🚐😢

17 April 2023, Australia ⋅ ☀️ 21 °C

Vi vågner op og på campen🏕️ og skal have lidt morgenmad🥣 som altid. Idag skal vi sige farvel til vores trofaste camper🫡🚐 som har været rigtig dejlig og at have men vi bliver nød til og at aflevere den🚐 pga vi skal flyve til Sydney🏙️ i morgen🤩 så vi ser rigtig frem til et godt eventyr der ovre😝. Men nu har vi afleveret camperen🚐 så vi skal tage en taxi🚕 hen til et hotel🏨. Da vi kom frem til vores hotel var vores værelse ikke klar så vi skulle dræbe tiden med et eller andet😜. Da vores hotel endelig blev klar skulle vi bare slappe lidt af jeg ville gerne i det gym💪 og løbe en tur på løbebånd🏃💨 og i en dejlig pool der var🤩🥳 så det bar rigtig dejligt🥳. Her til aften orkede vi ikke at gå ud og at spise så vi spiste på hotellet🏨 og her var maden også ret god😋. Men nu er det sent så vi fløj over i sengen🛏️ og sov lige med det samme😴 så vi ses i morgen🌅.Baca selengkapnya

• Farvel Adelaide👋 og goddag Sydney😝

18 April 2023, Australia ⋅ ⛅ 22 °C

Vi vågner op om morgen og beslutter os for at spise morgenmad🥓 på hotellet fordi vi har ikke så meget tid🕰️ inden vi skal til lufthavnen✈️ hvor vi skal flyve til SYDNEY🤩🥳. Da vi havde spist pakkede vi vores ting hurtigt og så afsted🚕💨 til lufthavnen✈️. Da vi kom frem skulle vi igennem det sadvanlige ,check ind bagage🧳 og Security🛃. Og så var vi inde men vi havde 2 timer🕰️ inden vi skulle borde🛫 så vi gik og kiggede butikker🛍️ og fik en kop bobatea🧋og det var rigtig lækkert men nu skal vi til vores gate😏. Da vi havde ventet i noget tid🕰️ skulle vi borde og en 2 timers lang flyvetur✈️ foran os😕. Da vi landede i Sydney skulle vi hente vores bagage🧳 på bagagebåndet og så ( TAXI🚕!!! ) da vi havde taxien ud til vores hotel🏨 skulle vi have lidt frokost🥪. Efter vi havde spist tog vi en tur i poolen💧 på hotellet🏨 og hyggede os resten af dagen🌞. Aften) her til aften🌇 skal vi entlig bare hygge os der hjemme🏠+ vi skal også have pasta med tomatsovs🍝 til aftensmad men det var alt for idag så vi ses igen i morgen🌅 hvor vi skal vi skal være rigtig turister😂 i Sydney så godnat😴.Baca selengkapnya

• Turister i Sydney🌆 dag 1😁

19 April 2023, Australia ⋅ ⛅ 23 °C

Vi vågner op på hotellet hvor mor og A hænder morgenmad🍞 hved et supermarked🏪. Efter bi havde spist morgenmad🍞 skulle vi hen til havnen hvor bl.a. opara huset ligger🤩🥳. Da vi var kommet derhen skulle vi op på en meget kendt bro som også var meget flot🌉 efter vi havde været på broen🌉 skulle vi spise frokost🍝. Efter vi havde spist gik vi og kiggede lidt butikker🏬 og i et Ripcurl outlet fik jeg en god taske🎒 til ca 430kr🤩. Derefter gik vi over til alle færgerne⛴️ på færgelejet hvor vi havde booket en sightseeing 🥳 hvor vi sejlede rundt om opera huset🏛️ og under den der meget berømte bro🌉. Da vi havde sejlet gik vi hen til opera huset🏛️ og så den MEGA flotte bygning😁. Efter vi havde set opera huset skulle vi spise aftensmad🍝. Efter vi havde spist var vi trætte og hoppede i seng😴 men nu sover jeg så vi ses igen i morgen🌅.Baca selengkapnya

• Escape room🏃💨 i Sydney🌇 dag 2

20 April 2023, Australia ⋅ ☁️ 19 °C

Vi vågner op om morgenen🌅 og spiser lidt morgenmad🥣🥨🍞. Idag skal vi ind til byen og skal i et Escape room🏃💨 som handler om at finde den forsvunede australske primære minister🎖️🇦🇺. Men det er først kl 4:00 så vi har en hel del tid i byen🥳. Da vi havde gået i lang tid🕰️ skulle begynde og komme hen med Escape roomet🏃💨. Da vi ankom vidste vi ikke helt hvorhenne Escape Roomet🏃💨 men da vi havde gået rundt i noget tid fandt vi det🥳. Da vi kom op til Escape Roomet🏃💨 skulle vi vente i lidt tid🕰️ inden vi kunne komme ind men da vi kom ind😝 var det lidt CREEPY fordi de sagde at der var nogle efter os😱 og ville kidnappe os og dræbe os😖 men det passede ikke😠. Da vi havde gennemført Escape Roomet🏃💨🥳 skulle vi hjem på hotellet og i seng🛏️. Så vi ses igen i morgen🌅 til et nyt eventyr🌆.Baca selengkapnya

• Strand🏖️ vandretur🥾😆 dag 3

21 April 2023, Australia ⋅ ☀️ 20 °C

Vi vågner op til en dejlig solskins☀️morgen som er perfekt👌 til det vi skal idag😁. Men før jeg fortæller det skal vi have lidt morgenmad🥣. Idag skal vi på en strandvandretur🏖️🧐 hvor vi går hen til 5 forskellige strande🏖️ og bader💦😁 men ikke mere snik snak og lade os komme afsted🥾💨. Strand Nr 1 ) var en meget god surfer strand🏄 men vi skulle ikke bade på stranden vi skulle over i et havnebad🛀 hvor bølgerne🌊 kan komme ind😏. Strand Nr 2 ) bar en lille bitte strand men vi kunne få noget lækkert frokost🥗 der😋. Strand Nr 3 ) var en meget lækker strand hvor vi snorklede🤿 lidt og så skulle vi op i et søbad som var lige hved siden af🤩🥳. Strand Nr 4 ) var bare en lille mikro strand vi bare gik forbi🙃. Strand Nr 5 sidste destination ) var en ret stor stand🏖️ hvor vi fik en is🍦 og så tog vi en taxi🚕 hjem og spiste aftensmad🥘 og så på hovedet i seng😴. Men nu sover vi såååååå😫 vi ses igen i morgen🥳🌅.Baca selengkapnya

• Tur til operahuset🏛️ og Luna park🎡

22 April 2023, Australia ⋅ ⛅ 21 °C

Idag bliver en meget spændene dag😝 fordi at vi skal… til operahuset🏛️ hvor vi får en guidet tur🥳 af næsten hele operahuset😱. Men lad os ikke spilde tiden🕰️ så lad os komme hen mod det operahus🏛️😆. Da vi ankom til operahuset kiggede vi i en Giftshop🛍️ hvor man kunne få alt muligt🤨 en lille mønt som kostede 46kr🤨 og collector’s pièces🤓 og julepynt🎄 og meget mere🧐. Da vi havde ventet i lidt tid kom guiden som sagde at vi skulle have en Walkytalky📻 og høretelefoner🎧 på🤪 nok fordi bi skulle kunne høre hende “rigtig godt”😒. Den 1 time lange rundtur var lidt kedelig men også ret spændene🧐 fordi vi fik en masse at vide🤓 fx at det er en dansk arkitekt📁 som har tegnet operahuset🏛️🤯. Da vi kom tilbage fra rundturen skulle vi have noget frokost🥪. Frokosten🥪 var rigtig god men der var stadigvæk noget tid🕰️ enden vi skulle i Luna park🎡 så vi tog toget🚊 ind til buen og kiggede butikker🛍️ i lidt tid🕰️. Da vi havde kigget i noget tid tog vi toget🚊 tilbage til havnen hvor vi tog en færge⛴️ hen til Luna park🎡. Da vi ankom og kom ind i Luna park🎡 prøves vi forlystelser helt til kl 10:00 om Aften🤯 men da det var blevet så sent tog vi færgen⛴️ hjem og spiste mexicansk🌮 til aftensmad🌮 men da vi havde spist var vi meget trætte🥱 fordi klokken var over 12😴 så vi gik hjem og så kom vi på hovet i seng🛌. Men jeg sover som en sten🪨 og vi ses igen i morgen🌅.Baca selengkapnya

• Sidste dag i Sydney🌇 dag 5

23 April 2023, Australia ⋅ ☁️ 22 °C

Vi vågner op om morgen🌅 og spiste lidt morgenmad🍞. Idag er vores sidste dag🏙️ her i Sydney😢 udover i morgen hvor vi skal hente vores nye camper🚐💨🥳 som vi skal køre til Brisbane🏙️ i😁 men nu til det der er sket idag🏙️😁. Idag skal vi ud og se nogle gamle huse🏚️ og bag efter gå en tur på havnen⛴️ og så gå en tur i den botaniske have💐 hved siden af operahuset🏛️. De der gamle huse🏚️ var rigtig flotte og smukke🏡 fordi de var blevet renoveret🏚️+🔨=🏡. Da vi havde været hved havnen⛴️ hvor vi fik en lille skål pommes🍟 som kostede ca 100kr🤯 som der ikke rigtig var noget specielt✨ over skulle vi over i den meget smukke botaniske have💐. Da vi havde været der tog vi en taxi🚕 hjem til hotellet🏨. Da vi kom hjem tog vi i gym💪 og så hoppede vi i poolen💦. Aften ) da det blev aften🌇 spiste vi aftensmad ude😋 som var rigtig lækkert🤤 mums. Da vi kom hjem hoppede vi i seng og sov😴 lige med det samme sååååå vi ses igen i morgen🌅🤜🤛👋.Baca selengkapnya

• Farvel Sydney😢 og goddag Port Stephens⛴

24 April 2023, Australia ⋅ ☁️ 22 °C

Vi vågner op om morgen og spiser morgenmad🍞. Idag skal vi sige farvel👋 til storbyen Sydney🏙️ 😢. Men i stedet skal vi have en ny CAMPERVAN🚐🥳. Men ikke mere snik snak🤏 og lad os komme videre med dagen🚐💨💨. Da vi havde forladt vores hotel🏨 tog vi en taxi 🚕 hen til MAUI som er der vi skal hente vores CAMPERVAN🚐. Da vi havde “fået” den skulle vi køre til Port Stephens⛴️ som ligger 2 timer og 45 min væk herfra🙃 så det er bare med at tøffe afsted🚐💨. Da vi endelig ankom til campen🏕️ i Port Stephens som også har et “badeland💦” stilte vi bilen🚐 på vores plads og så gik vi i “badelandet💦” og var der i lidt tid🕰️. Da vi havde badet🩳 i lidt tid lavede vi aftensmad🍝 og så hyggede😇 vi lidt men så var det også blevet sent og vi skulle i seng🛌😴 så se-ya Tomorrow ✌️ .Baca selengkapnya

• Merewether beach 🏖️ 🌊

25 April 2023, Australia ⋅ ☀️ 22 °C

Vi vågner op til noget PERFEKT👌 vejr☀️ i forhold til at vi skal til Merewether Beach🏖️ som ligger næsten 1 time🕰️ herfra så det er bare med at nyde det😇. Men før vi tager afsted🚐💨 skal vi have lidt morgenmad🥣. Der er nogle MUST DO! Ting vi skal idag☀️. 1 MUST DO! Var at vi var i jeg tror det var Australiens største havbad⚓️ som var ret sjovt at være i😊. 2 MUST DO! Er at vi var hved et slags hul🕳️ hvor bølgerne🌊 kunne slå ind over men vi bade💦 ikke der fordi bølgerne var for vilde🌊. 3 MUST DO! Som er min personlige favorit🙃 er bade i bølgerne🌊 men man skal huske kun at gøre det der hvor der er livreddere🛟 fordi der er altså HAJER🦈! hernede men det var vildt skægt🤣. Men solen går tidligt ned herned den går ned ca kl 5-6 så ret tidligt🙃 så vi var der i ca 3-5 timer så noget tid🥰 men nu er det altså tid til at komme hjem🚐💨 til campen🏕️. Da vi kom hjem lavede vi aftensmad🍝 og lidt hygge🥳 og så i seng🛌. Men nu sover😴 hele banden så vi ses i morgen🌅.Baca selengkapnya

• Fisketur🎣 og dejlig dag😁

26 April 2023, Australia ⋅ ☀️ 22 °C

Idag skal vi tidligt op fordi… vi skal ud og fiske🎣🥳 på en båd🚤 så det bliver rigtig spændene.🥳 Men før vi tager afsted🚐💨 skal vi have en smule morgenmad🥣. Men nu har vi spist morgenmad🥣 så lad os komme afsted🚐💨. Da vi ankom så vi ham manden vi skulle på tur med komme sejlende🚤 men så viste vi ikke hvor han sejlede hen🚤?… men til sidst fandt vi ham🥳. Da vi hvor kommet op på båden🚤 blev vi introduceret til turen🗺️. Da vi begynde og at sejle🚤💨 satte vi os ned og nød solopgangen 🌅 mens vi sejlede🚤. Da vi kom til det sted vi skulle fiske🎣 fik vi fiskestænger🎣 og så swop💦 og så var den i vandet💦. A var vist den første der fik bid🐠 men jeg fik lidt efter også bid? Men hvad var det en mini blæksprutte🐙 som gav slip lige i overfladen😔. Da vi havde fisket🎣 der et stykke tid🕰️ tog vi et andet sted hen hvor vi skulle fiske🎣 efter mini blæksprutter🐙🙃. A havde ikke tålmodighed nok så mor tog over😇 men lige inden vi skulle skifte sted fangede mor en blæksprutte🐙🤯. Da vi havde skiftet sted igen 📍——📍som var der vi skulle fiske efter HAJER🦈🤯 og jeg fangede 2🤯 de lignede en blanding af en rokke🐋 og en haj🦈 og den ene kunne vi spise men vi slap den ud igen og den anden kunne vi ikke spise🍽️ så bye mate😅. Men så var det for den fisketur🎣. Da vi kom i land gik vi og kiggede butikker🛍️ og spiste frokost🥪 og så kiggede lidt mere og så tog vi hjem til campen🏕️. Aften ) her til aften skulle vi tilberede snapperen🐠 som jeg fangede🎣 så i noget folie med den + noget citron🍋 og noget andet😆 og så på grillen med den. Da fisken var klar spiste vi den og den smagte så godt at selv A kunne lide den😱. Men da vi havde spist gik vi på hovet i seng🛌 så vi SEE YA TOMORROW👋.Baca selengkapnya

• Coffs Harbour⛴️

27 April 2023, Australia ⋅ ⛅ 21 °C

Idag vågnede vi op til gråt◻️ vejr så det var en god dag at køre en 4 timers lang køretur🚐💨 på sååååå AFSTED!!!🚐💨. Da vi endelig kom frem til Coffs harbour⛴️ regnede🌧️ det men der var et “badeland💦” der så mig og A gik der over selvom det regnede🌧️. Da mig og A havde været der i noget tid🕰️ tog vi tilbage til bilen🚐og tørede os. Aften ) da det hvad blevet aften🌆 skulle vi tilberede Red Rock Cod,en🐠 som vi fangede🎣 igår og blæksprutten🐙. Red Rock Cod,en 🐠var ikke lige så god som snapperen🐠 som vi spiste igår men blæksprutten🐙 blev MEGA lækker selv mor kunne lide det😋 og hun plejer normalt ikke at kunne lide og jeg lavede det🤩 så 5 stjernede William😅. Da vi havde spist hoppede vi i seng🛌 så sov godt alle sammen og vi ses igen imorgen🌅.Baca selengkapnya

• Surfer kursus🏄‍♂️ i Coffs Harbour⛴️

28 April 2023, Australia ⋅ ☀️ 23 °C

Idag vågner🥱 vi op til noget rigtig godt vejr☀️ at komme på surferkursus🏄 i. Men før vi tager afsted🚐💨 skal vi have lidt morgenmad🥣. Da vi blev færdige med at spise morgenmad🥣 kørte vi til stranden🏖️ hvor det er der vi skal på surferkursus🏄 Idag. Da vi ankom til stranden kunne vi ikke helt finde ham👨 der var “vores guide” men efter lidt tid🕰️ fandt vi ham🥳. Da vi fandt ham skulle vi tage våddragt💦 på og så fik vi et 🥳SURFBRET🥳. Da vi havde fået vores
    🥳SURFBRÆT🥳 gik vi ned mod stranden🏖️. Da vi kom ned på stranden🏖️ viste han os hvordan vi stod op på brættet🏄 ude i vandet💦 men ellers var det bare UD I VANDET💦. Da vi kom ud i vandet💦 hjalp han os med at fange bølgerne🌊. Det bar vildt svært i starten🎬 men så blev det nemmere efterhånden🥳. Jeg blev god til at gange bøgerne🌊 på egen hånd og A blev god til at holde balance ⚖️ på brættet pg mor blev god til at stå lidt op😇. Da vi havde surfet i ca 2 og 1 halv time🕰️ skulle vi op☹️. Men vi havde haft det rigtig sjovt😊. Da vi havde fået tørt tøj👕 på gik vi en tur🗺️ ud til muttonbird🕊️ Island🏝️. Del 2 næste dagbog➡️📖

• Del 2 af surferkursus🏄 i Coffs Harbour⛴

28 April 2023, Australia ⋅ ☀️ 23 °C

… Da vi havde gået turen ud til muttonbird🕊️ Island🏝️ gik vi en tur rundt om Harbouren⛴️ og fik en lækker is🍨. Da vi havde spist den tog vi hjem og badet i “vandlandet💦” der var på vores camp🏕️. Da vi havde badet💦 i en del tid fortalte vores mor os at😖… VORES STRØM KABEL⚡️ TIL VORES BIL🚐 VAR BLEVET STJÅLET🥷😱😱😱 så vi måtte ud og købe et nyt hvilket vi fandt🥳. Men tænk lige på at nogen vil gøre sig selv til tyv🥷for 250kr🧐 ja det kan man tænke meget over🤨. Men nu er det aften og vi har spist aftensmad🍝 og er i seng så godnat😴 og vi ses igen imorgen🌅.Baca selengkapnya

• Byron bay🏖️

29 April 2023, Australia ⋅ ☁️ 22 °C

Idag vågner vi op til noget OK👍 vejr men Idag skal vi til Byron Bay🏖️ som er det østlige stød i Australien🇦🇺 men får vi køre🚐💨 hen mod Byron Bay🏖️ skal vi have lidt morgenmad🥣. Da vi havde spist morgenmad🥣 pakkede vi bilen og så Afsted🚐💨. Da vi ankom til Byron Bay🏖️ slappede vi lidt af🫠 indtil det begyndte at blive lidt sent🌆. Kl 5 ) jer sent på eftermiddagen🏙️ skulle vi på et mad market🌾 som slet ikke var der😱☹️😭 så det var ikke så godt😕 men i stedet gik vi ud og kiggede butikker🛍️. Da vi havde gået og kigget butikker i noget tid🕰️ var det aftensmad🍙 så fandt vi et lækkert japansk🇯🇵 spisested hvor jeg fik nudler🍜 mor fik sushi🍣 og A fik også sushi🍣. Da vi havde spist tog vi hjem🚐 og hoppede på hovedet i seng
    👱‍♂️
    ⬇️
    🛌
    Så vi ses ugen imorgen🌅 Williams out😴

• Byron Bay🏖️ dag 2

30 April 2023, Australia ⋅ ⛅ 22 °C

Idag vågner vi op til fantastisk👌 vejr☀️ til at komme på stranden i og gå en tur🗺️ i😆 men før vi tager afsted skal vi have den FANTSTISKE morgenmad🥣 som min mami laver🤤. Da vi havde spist kørte vi ind til byen🏙️ og stilte bilen🚐. På vejen mod stranden stoppede vi hved nogle butikker🛍️ fx Billabong, Quiksilver og nogle mærkelige butikker🛍️. Jeg fik et par bade shorts🩳 i Quiksilver som jeg syndes er vildt seje😆 og A fik en Wivel ting🏳️‍🌈 som var rigtig flot og sjov😊. Men nu må vi videre🚶‍♂️💨. Før bi tager på stranden🏖️ skal vi mod det mest østlige punkt af hele Australien🇦🇺 som er ude hved et fyrtårn hved navn Cape Byron🗼. Da vi var kommet et godt stykke hen mod fyrtårnet🗼 stod der på et skilt at stien til fyrtårnet skulle renoveres🔨 så vi kunne ikke gå hele turen🗺️ men et godt stykke🍕. Lidt længere hende ligger der en restaurant👨‍🍳 som vi spiste på og det var delicious 🤤. Da vi havde spist gik vi på stranden tilbage men der kom en “skrant🪨” sin vi kunne komme op på via trapper🪜men på vejen op var der en dreng der sage til mig ( there is a Copper Python🐍 in that tree🌴 og det var der sandelig også😱 men den kunne ikke komme over til os men den var der bare😰 men den var faktisk ret sej🐸. Da vi havde kigget på den i noget tid🕰️ gik vi videre mod det sted vi skulle bade💦. Da vi kom frem bade vi og kiggede lidt mere butikker🛍️ og så tog vi hjem🚐💨. Så vi lavede aftensmad🍝og så hoppede i seng🛌 såååå ses imorgen🌅Baca selengkapnya

• Surfers Paradise🏄

1 Mei 2023, Australia

Idag vågner vi op til rigtig lækkert vejr☀️ at tage på stranden🏖️ i. Men før vi kører🚐💨 skal vi have noget morgenmad🥣. Da vi havde spist🍽️ kørte vi 1 time🕰️ for at komme hen til stranden🏖️ og så bag efter får at komme til en ny campingplads🏕️ skal vi køre i ca 20min🕰️. Men ud over det så lad os komme afsted💨. Da vi kom på stranden🏖️ var det nær frokost🥪 tid🕰️ så vi stoppede for at spise frokost🥪. Da vi havde spist🍽️ tog vi ned på stranden🏖️ og fandt et sted med nogle livreddere🛟 som holdte øje med stedet😇 så vi kunne bade sikkert⛑️. Da vi havde slået os ned på stranden🏖️ gik vi ud og badede i lidt tid🕰️ men så slog mor sin fod☹️ så hun måtte slappe lidt af🫤. Så mens mor sad og læste📖 legede A og mig i sandet🏜️. Efter lidt leg i sandet var mor klar for runde 2🥊. Så vi badede💦 lidt men så blev vandet også ret vildt🌊 så det var et godt tidspunkt at tage hjem🚐. Men på vejen hen til bilen gjorde vi holdt hved Ben & Jerry,s🍧og fik en lækker is🍧 Nam Nam😋. Vi gik og spiste isen🍧 på vej hen til bilen🚐 og da vi kom ind i bilen kørte🚐💨 vi til campen🏕️. Da vi havde tjekket ind på campen🏕️ som der er et vandland💦 hved ville A og Jeg have badet der men det lukkede🔒 ret tidligt men der var en stor pool🏊 i stedet🥳 så der badede vi hved i stedet🤩. Da vi havde badet der i noget tid var vi sultende🍽️ så vi tog hjem og lavede aftensmad🍝 og hoppede i seng så Se Ya✌️.Baca selengkapnya