Afrejse

Efter et par hektiske dage med klargøring og pakning af bagage var vi endelig klar til vores rejse, der først inkluderede en uge på Seychellerne og derefter 3 uger i Sydafrika. Turens første mange Czytaj więcej
Rejsedag og Praslin

Efter fire flyvninger - den sidste flyvetur var intern på Seychellerne fra hovedøen Mahé til Praslin, landede vi i et varmt og fugtigt klima. Vores sidste flyvetur blev heldigvis rykket et par Czytaj więcej
Curieuse Island

Efter en dejlig lang og tiltrængt nattesøvn stod vi op ved 8-tiden og fik lidt morgenmad. Derefter fik vi pakket vores snorkeludstyr og badetøj og gik ned til vandet - det vil sige, vi gik ned for Czytaj więcej
Sightseeing på Praslin

Vi var lidt i søvnunderskud, så vi havde valgt at sove længe. Da vi endelig kom op fik vi en dejlig hjemmelavet morgenmad, vi pakkede vores tasker og dækkede de lettere solbrændte dele af vores Czytaj więcej
Dykkertur

Vi havde sat vækkeuret for at være sikre på at komme op til vores planlagte dykkertur. Vi fik lidt morgenmad og gik ca. 20 minutter ned til Whitetip Divers. Efter at have fundet vores udstyr frem Czytaj więcej
Fra Praslin til Mahé

Denne morgen skulle vi meget tidligt op (kl. 5.15 helt præcist), for vi skulle med færgen til hovedøen Mahé. Vi havde bestilt en taxi på forhånd men vi kunne ikke få chaufføren til at køre Czytaj więcej
Vandreture og snorkling

Vi vågnede ved 8-tiden efter en god nats søvn, dog med lidt irriterende myg der syntes at Gitte smagte godt. Straks vi var kommet i tøjet og åbnede døren ud til vores terrasse, kom hotellets Czytaj więcej
Sightseeing på Mahé

Vi stod op til sidste dag på Seychellerne. Vi startede dagen med at køre ud til et rom-destilleri, hvor vi fik en rundvisning samt smagsprøver på seks forskellige rom. Vi købte en enkelt lille Czytaj więcej
Fra Seychellerne til Johannesburg

Vækkeuret ringede allerede kl. 05:45. Vi fik pakket de sidste ting i kufferterne og tjekket ud af Beau Vallon Bungalows. Vores store kufferter kunne lige akkurat være i vores lille røde lejebil, Czytaj więcej
Sightseeing i Johannesburg

Da vi havde valgt at være kort tid i Johannesburg havde vi booket en 1-dags sightseeingtur for at se så meget som muligt af byen på en effektiv måde. Vi blev hentet kl. 9.15 af vores guide og fire Czytaj więcej
Safari i Pilanesberg

Vi startede dagen med at pakke sammen og tjekke ud af vores dejlige mini-lejlighed. Vi skulle køre næsten 200 km til safariparken Pilanesberg med diverse stop undervejs.
Vi startede turen hos den Czytaj więcej
Pilanesberg til Hazyview

Vi startede dagen ret tidligt (5:20 helt præcist), for vi skulle på en morgen-safari. Det var ret koldt og det synes dyrene også, for der var ikke særlig mange af dem der var ude i terrænet. Vi Czytaj więcej
Krüger National Park

Vækkeuret ringede allerede lidt i 5, og vi blev hentet kvart over 5 fra vores vandrehjem.
Vi havde booket en 10 timers safari ind i Krüger National Park, som er den største af alle nationalparkerne Czytaj więcej
Panorama Route

Vi var inde i en god rytme med at komme tidligt op, og da vi havde en meget tidlig sengetid dagen før kunne vi ikke sove længere end til kl. 6. Vi var også lidt ivrige efter at komme ud af vores Czytaj więcej
Swaziland

Vi startede dagen med en lækker morgenmadsbuffet på hotellet. Så kørte vi ned i byen og hentede vores vasketøj, som vi fik vasket for 70 kr. for 7,5 kg. Det var sgu nemt.
Vi fortsatte turen til Czytaj więcej
Dykning og Durban

Planen for dagen var at køre til Durban, men vi skulle lige have et dyk først i Sodwana Bay.
Vi var tilmeldt en dykkertur kl. 9.30, så vi havde god tid til at klargøre udstyr og få morgenmad Czytaj więcej
Durban og Drakensberg

Planen for dagen var at se Durban, og så skulle vi køre til bjergområdet Drakensberg.
Vi startede med en rigtig god morgenmad på hotellet. Maden var fantastisk. Derefter pakkede vi sammen, Czytaj więcej
Drakensberg og Road trip

Vi stod op til den smukkeste udsigt i Drakensberg bjergene. Vi var ankommet efter mørkets frembrud dagen før, så vi vidste ikke helt, hvordan der så ud.
Vi havde sovet fint i vores lille runde Czytaj więcej
Addo Elephant Park

Efter en god morgenmad på vores hotel tog vi afsted fra East London med retning mod Port Elizabeth. Kort før Port Elizabeth havde vi planlagt at besøge Addo Elephant National Park. Addo er en af de Czytaj więcej
Port Elizabeth

Port Elizabeth ligger helt ude ved kysten, og det er en by med mange turister og turistattraktioner. Der er mange hvide afrikanere og tilflyttere her, så det føltes som at være kommet til et andet Czytaj więcej
Kragga Gamma og Garden Route

Efter morgenmaden og tjek ud kørte vi til dyreparken Kragga Gamma, der også er en privat dyrepark. Vi så både næsehorn, zebraer, giraffer, bøfler, geparder (en enkelt af dem var tam), vortesvin, Czytaj więcej
Det sydligste punkt i Afrika

Inden morgenmaden gik vi en tur ned til stranden, som kun lå 200 m fra vores guesthouse. Det var meget smukt, men vandet var også meget koldt, så Jesper nøjedes med at dyppe fødderne.
Efter Czytaj więcej
Nelengu og Braai i Webersburg

Vi stod op ved 7-tiden for at gøre os klar til første dag af Chris og Sirikas 2-dages bryllup. Efter en god morgenmad, pakkede vi bilen og begav os af sted mod Webersburg vingård i Stellenbosch. Czytaj więcej
Chris og Sirikas bryllup

Det var en dejlig følelse at vågne op i det enorme soveværelse i skønne Webersburg vinslot. Vi var veludhvilede og vi havde ikke andre planer for dagen end at være gæst ved et bryllup der, efter Czytaj więcej
Vinsmagning

Vores ophold på vinslottet var ovre og vi skulle videre til Stellenbosch, hvor vi havde booket en vinsmagningstur til dagen. Vi pakkede sammen, tjekkede ud og spiste morgenmad, og så tog vi afsked Czytaj więcej
Alex Hothes
Øv vi er slet ikke misundelige ( men til gengæld så vi AGF vinde 3-1 over Horsens i pokalen)