Pattaya en Koh Kood
January 10, 2023 in Thailand ⋅ ☁️ 27 °C
Deel 2/2
De volgende dag namen we de bus naar Pattaya, wat een lange reis was. Eenmaal daar hadden we zin om lekker te douchen en te slapen, alleen ging het mis bij onze hotelreservering. Na een hoopRead more
Metropolen: BK en KL
January 15, 2023 in Malaysia ⋅ 🌧 28 °C
We hebben veel kilometers gemaakt afgelopen dagen. Van Koh Kood met de boot en bus naar Bangkok. Dit zodat Sam de stad wat kon verkennen (ik had al gezien wat ik wilde zien bij mijn vorige bezoek inRead more
Khao Lak en Koh Phayam
January 20, 2023 in Thailand ⋅ 🌧 28 °C
Na een nachtje slapen bij het vliegveld van Phuket zijn we in de bus gestapt naar Khao Lak. Dit is een kustplaats vanaf waar je goed naar de Similan eilanden zou kunnen gaan. Dit was dan ook ons plan,Read more
Khao Sok National Park
January 25, 2023 in Thailand ⋅ ☁️ 26 °C
De afgelopen drie nachten hebben we bij een simpel maar leuk verblijf gespendeerd naast het Khao Sok National Park. Slapen in een tentje op een verhoging gemaakt van bamboe, liggen in de hangmat,Read more
Volkorencrackers en een Thaise massage
January 26, 2023 in Thailand
Oi oi oi, wat vliegt de tijd!
Na Khao Sok zijn we naar Ao Nang gegaan, een kustplaatsje, waar we verbleven in een ‘villa’ met eigen keuken. Dit betekende: spaghetti met geïmproviseerde rode saus,Read more
Koh Lanta en Koh Ngai
February 3, 2023 in Thailand ⋅ 🌧 27 °C
Vanaf Krabi gingen we met een minivan naar een groot eiland genaamd Koh Lanta. De busrit zou een uur duren, maar door vele stops duurde dit uiteindelijk ruim drie uur. We sliepen in een schattigeRead more
Full Moon Party 🌕🌚
February 5, 2023 in Thailand ⋅ 🌙 27 °C
Wij zijn, net als 10.000 andere toeristen, naar de Full Moon Party geweest op het eiland Koh Phanang. We waren blij dat we onze accommodatie al een maand van te voren geregeld hadden aangezien alleRead more
Bijna op Bali!
February 9, 2023 in Singapore ⋅ ⛅ 26 °C
Klein overstapje op Singapore voordat we in Bali aankomen. Hier nog even gebruik kunnen maken van de Skytrain en de Burger King!
- Jochem en Sam
Bali
February 13, 2023 in Indonesia ⋅ 🌧 26 °C
Aangekomen op Bali! Mijn backpack vond Singapore zo leuk dat die nog een nachtje daar bleef, maar gelukkig kwam die de volgende dag ook aan op Bali!
Toen we met de taxi door de stad reden werd meteenRead more
Gili T
February 14, 2023 in Indonesia
Vier dagen geleden heb ik de oversteek gemaakt naar Gili Trawagnan, het grootste eiland van de 3 Gili’s. Na een misselijkmakende boottocht over een ruige zee stapte ik opgelucht op het vaste land.Read more
Munduk en Lovina
February 16, 2023 in Indonesia
Ik ben alleen op pad momenteel in het noorden van Bali. Vlak voor m'n vertrek ben ik nog gaan duiken bij Nusa Penida. In 3 duiken heb ik veel moois gezien waaronder roggen (manta rays), schildpaddenRead more
Hendro en Pulau Merah
February 23, 2023 in Indonesia ⋅ 🌧 29 °C
Na een week apart te hebben gereisd besloten we weer samen richting het westen van Java te gaan, aangezien we dit allebei erg graag willen zien en het dan gek voelt om apart te reizen.
Jochem had eenRead more
Malang en vulkaan Bromo
February 25, 2023 in Indonesia ⋅ 🌧 20 °C
Na een treinrit van ruim 6 uur met prachtige uitzichten over de jungle en rijstvelden kwamen we aan in Malang wat weer even wennen was aangezien dit een grote drukke stad is. Hier gingen we dezelfdeRead more
Yogyakarta
March 1, 2023 in Indonesia ⋅ ⛅ 30 °C
Uiteindelijk zijn we 5 nachten verbleven in Yogyakarta, een stad met veel geschiedenis en cultuur. We kwamen aan bij onze homestay: een prachtig, groot huis met veel meubels, foto’s en beelden uitRead more
Dieng Plateau
March 3, 2023 in Indonesia ⋅ 🌩️ 14 °C
We zijn 3000 meter hoog in de bergen en het is 15 graden, mega koud!
Dieng Plateau is een bergdorpje en is erg populair onder de Indonesische toeristen. We worden dan soms ook wel raar aangekeken datRead more
Jakarta
March 7, 2023 in Indonesia ⋅ ☁️ 30 °C
We hadden in Jakarta een 3-sterren hotel geboekt voor de laatste drie nachten van onze reis! Nog even extra genieten voordat we weer naar Nederland gingen.
In Jakarta hadden we niet per se zin om heelRead more
Weer terug in Nederland!
March 10, 2023 in the Netherlands ⋅ 🌧 2 °C
Inmiddels zijn we al weer twee weken thuis, maar we waren nog vergeten wat updates te schrijven. Dus bij deze voor de volledigheid :)
Na een lange reis van 16 uur vliegen zijn we weer geland opRead more

Lekker! [Veroni]