Prvá noc a deň na Ko Lante

Je 5:00 a ja sa budím na nejaké "aaaalaaachchch a ja neviem čo ešte" to bude asi ranná modlitba miestnych moslimov ešte že to o 5 minút skončilo a môžem ďalej spinkať.
Je 8:00 a ja užLue lisää
Upresnenie ubytovanie

Davám foto pre predstavu ako žijeme a aké máme podmienky. Žltá zapáchajúca voda všade (podľa Ňaňa minerálna), Tomčo už celý doštípaný (sám nevie od čoho a asi komáre to nieLue lisää
Deň D - ideme variť

Dnes vstávame s pocitom že sa niečo nové naučíme a to variť thajské jedlá.
10:00 vyrážame s Tomčom na druhú stranu ostrova kde sa nachádza cooking with mon.
Zišlo sa nás tu 10 ľudí zLue lisää
Ďalšie foto z varenia

Ko Lanta

Po včerajšom varení som bol dva krát na záchod a dnes sa mi nachce jesť asi sme sa včera prejedli.
Prišiel čas naučiť Maju jazdiť na motorke je horor keď točí z volantom tak zároveňLue lisää
Rýchla súťaž

Dnes sme ja Peťa a Tomčo hrali karty o peniaze.
Otázka znie kto na konci hry zhrabol výhru?
Prvá správna odpoveď vyhráva.
Odchod z Ko Lanta a príchod na Ko Mook

Ja vstávam no podnet môjho budíka čo je 7:50 no poniektorí napr. Tomčo je už hore asi hodinu čo je super mám celú posteľ len pre seba.
Mája s Peťou je už od 6:00 jej taktika je vstaťLue lisää
Prvý den na Ko Mook

Peťa ako prvé otestuje bazén to že má rezort bazén navešti nič dobré ale to až neskôr.
Nasleduje test našej reštaurácie jedlo bolo dobré aj za prijateľnú cenu a ešte som mal pocitLue lisää
PF 2020 Ko Mook

Po našej prebdenej noci Peťa ráno vstane ako keby sa nič nedialo. Navrhnem Beach Walking čo dobré nedopadne pre Tomča ktorý zapadne v bahne a len tak tak sa mu podarí vyloviť svoju šľapku.Lue lisää
Ďalšie foto

Smer Ao Nang

Ráno preverujeme ako sa čo najrýchlejšie a najlacnejšie dostaneme do Ao Nang.
Dada "majiteľka rezortu" nám preveruje rôzne možnosti ale odporúča ísť loďou na pevninu a potom mikrobusomLue lisää
Druhý den v Ao Nang

Petin zdravotný stav sa pomaličky zlepšuje, čo sa nedá povedať o Maji, ktorej teplota stúpa. Obidve majú naordinované nevychádzať na slnko takže sú celý deň na izbe.
Ja s TomčomLue lisää
Presun Ao Nang > Ao Nam Mao

Dnes má Tomčo z Ei dohodnutý výstup 1237 schodov k budhovi, takže ráno o 5:00 opúšťa našu spoločnú postieľku, čím ju ja získam celú len pre seba😀.
7:20 pípa telefón - MajaLue lisää
Súťaž aká tu ešte nebola

Konečne je tu súťaž v ktorej je výhra vopred daná.
Kto uhádnete aký ľadoví čaj pije Peťka získa thajský ananás.
Predpokladám že do tejto súťaže sa zapoja aj ľudia ktorý užLue lisää
Cesta na Huay to waterfall

Ráno sa prebúdzam ako prvý a na YouTube hľadám pesničku Bola raz jedna hviezdička, ktorou zobudím zvyšných spáčov veď už je 9:15. Tak dobre sa nám ešte nespalo, čo vypovedá o tom,Lue lisää
Ďalšie foto a video

Návšteva Phra Nang Beach

Dnes máme posledné sťahovanie do rezortu, v ktorom sme boli ubytovaní pred troma dňami a odtiaľ smer letisko Krabi - Bangkok - Viedeň - Bratislava - Košice a Sečovce.
Tomčo zase odchádza naLue lisää
3 dni do odletu

Na dnes nám Ei vybavila výlet na štyri najkrajšie pláže v okolí Ao Nang.
Ja takmer mŕtvy "asi som včera dostal úpal" , som donútený vstať a ísť na spoločné raňajky. Už som mal ajLue lisää
Uz len jeden den do odletu

Tomčo ráno o piatej zase odchádza s Ei pozrieť novú loď, ktorú dajú dnes prvýkrát do vody, či nezateká + prebehne test motora. Uvidíme kedy sa Tomčo vráti.
My vyrážame na pláž PaiLue lisää
Nová špeciálna súťaž

Je tu posledná špeciálna súťaž, v ktorej môže byť len jeden výherca a to Milan.
To znamená, že do súťaže sa môže zapojiť každý, okrem Milana.
Ak niekto zo zúčastnených uhádneLue lisää
Posledny deň v Ao Nang

Na prvej fotke je pavúčik, ktorý sa s nami prišiel v noci rozlúčiť. Bolo to od neho pekné gesto, ale nie veľmi rozumné, keď ho Maja zbadala o zábavu som mal postarané 😁.
NášLue lisää
Prilet a odlet z Bangkoku

Šťastne sme pristáli v Bangkoku a momentálne čakáme na kufre.
Ďalší let nás čaká o 4 hodiny, takže máme dostatok času preskúmať ešte nami nepreskúmané zákutia letiska.
VšetkyLue lisää
Konečne v EU

Je ráno 7:00 a my po 11 hodinovom lete pristávame vo Viedni, nasleduje kontrola dokladov a vyzdvihnutie kufrov. Všetko prebehne bez problémov. 7:30 už nastupujeme do autobusu ktorým sa veziemeLue lisää
MilanKonecne paradny prispevok plny zazitkov (Majina noc, Nanova a Tomcova noc, kurz varenia, vylet na moto do jaskyne, nechutna europska bageta...). Ocakavam, ze sa to bude uz len gradovat ;)
MatkaajaŽenská časť mojej rodiny pozdravuje Maju a zdieľajú jej pocity.. Ja trochu nechápem čo tým myslia..
MatkaajaGekon.. Strava.. WC.. Možnosti je veľa..