Aspire Lounge

Die toer het begin! Het besluit om met 'n Gin te begin.
Die toer het begin! Het besluit om met 'n Gin te begin.
Dis mos hoe mens moet vlieg. Weet nie hoe ek weer agter in die vliegtuig gaan regkom nie.
Ek kon plat lê en slaap. Bed is bietjie hard, maar doen die ding.
Singapore airlines se personeel is baieRead more
Kampai!!
Veilig in Singapore na 11 uur vlug. Goeie fasiliteite hier. Al die skoonmakers in die lounge lyk of hulle van die plaaslike huis herfsblaar af kom. Loop met klein trollies en maak leë borde ensRead more
Ons was vanaand op die kos experience. Baie goed aangebied en deur en deur die moeite werd. Dinge geëet en drink wat ek nooit self sou probeer het nie.
Het baie van die uitstappie gehou, maar dieRead more
Hierdie stad lewe! Die hoeveelheid mense op straat is ongelooflik. Akkommodasie is baie klein, wat maak dat hulle van eetplek tot eetplek kuier na werk.
Het vandag gaan messe koop. Treine het so bietjie konsentrasie nodig gehad, maar ons het reggekom.
Eindig oggend met baie lekker vark porsie.
Vertrek vroeg, spesiale treine vir die wedstryd werk lekker. Is sommer vroeg in ons sitplekke.
Die atmosfeer vir die wedstryd was amazing. Ten minste het die Iere baie gees. Ongelukkig het dit nieRead more
Na die wedstryd is dit tyd om te eet. Ons gaan na "Memory lane" toe, n baie klein straat met klomp yakitori restaurante. So paar jaar terug het dit bekend gestaan as "piss alley". Die restaurante isRead more