Van Olhao naar Culatra

Heerlijk, bij het wakker worden scheen de zon. Nu weet ik weer waar ik het voor gedaan heb dat hele eind rijden.
Eerst maar naar de markthallen voor een koffie met een pastel de nata.
Wat fijn om opRead more
Eerst maar naar de markthallen voor een koffie met een pastel de nata.
Wat fijn om opRead more
Wat heerlijk om op zo'n prachtige dag naar Culatra te gaan. Eerst nog even in de markthallen kijken en dan koffie op het terras voordat ik naar de veerboot ga.
Een prachtige dag op Culatra met Souwie,Read more
Vanmorgen weer vertrokken van de camping bij Margot. Bij het uitchecken kreeg ik van Coco, de eigenaresse, de nacht cadeau, ik hoefde niets te betalen 😃
Vandaag zou ik mijn fietsje ophalen, die hadRead more
Heute sind wir weg in Albufeira. Der Campingplatz dort ist echt toll. Super sauber. Auch große Plätze bei freier Platzwahl. Gewerbewaschmaschinen zum fairen Preis. Topp. Trotzdem geht's weiter. DieRead more
Vanmorgen werd ik door Hans gewekt met een heerlijke kop koffie. Nog even ontbijten en alle spullen weer vast zetten voor de reis. Het eerste gedeelte reed ik langs kurkeiken en net als de vorige keerRead more
Met de boot van 13.00 uur weer terug naar Olhao. Maar niet voordat we weer een terrasje op het strand gemaakt hadden. Wat is dat onwaarschijnlijk mooi. Vlak bij de haven zitten elke dag de oudereRead more
You might also know this place by the following names:
Faro (Sé), Faro (Se)
Traveler Fantastisch daar!! Geniet daar samen met Souwie, SUPERRRR
Traveler Geweldig! Veel plezier!
Traveler Hier wordt ik blij van, feest van herkenning , olhao heeft een warm plekje bij mij, geniet van je dagen met Souwie , op het prachtige culatra ,
Traveler
Mooi!