Frohes Neues

Frohes Neues Jahr aus Madeira! 🎉
Ich hatte einen richtig tollen Silvester Abend mit dem Team. Nach der Sektausgabe waren wir selbst noch ein wenig auf der Silvesterparty und konnten anstoßen 🥂Read more
Frohes Neues Jahr aus Madeira! 🎉
Mit dem Shuttle-Bus geht es heute in die Stadt, zuerst bewundern wir die Kreuzfahrtschiffe, im Hafen von Funchal kann man jeden Tag ein anderes sehen, TUI, AIDA, ein paar kleinere und ein KriegsschiffRead more
Von der Markthalle aus starten wir einen Rundgang durch die schöne Altstadt, wo überall üppig blühende Tulpenbäume Straßen und Plätze schmücken.
Unser Weg durch die Altstadt führt uns auf denRead more
Vrij zonnig vandaag, heel de dag aan het zwembad gelegen. Rond 11u werd het even fris, dan heb ik een dutje gedaan onder de handdoek, vannacht slecht geslapen door het blaffen van honden.
Aan hetRead more
‘s Morgens een uurtje aan het zwembad gelegen maar de bewolking en teveel wind joegen ons naar binnen.
Dan maar Picnic op terras.
In de namiddag naar een uitzichtpunt halverwege C. los lobosRead more
De honden hielden ons wakker, ze blaffen naar elkaar en maken veel rumoer.
Ondanks de bewolking is de temperatuur goed zo’n 25°.
Naar Funchal gewandeld en het museo Municipal bezocht. (500 esc)
DeRead more
Na de vermoeiende dagen plannen we heel de dag platte rust aan het zwembad, spijtig dat het bewolkt was.
Picnic op ons terras en met de bus naar Funchal om een madeira wijn firma te bezoeken. ‘sRead more
You might also know this place by the following names:
Porto do Funchal
Frohes und gesundes neues Jahr 2019 😘🍾