And there it begins
18 settembre 2016, Olanda ⋅ ⛅ 18 °C
Daar ga ik dan! Met veel eerste keren in het vooruitzicht en een beetje zenuwen voor de reis, vertrek ik dan nu eindelijk naar de andere kant van de wereld. Een droom die uitkomt:) Nieuw Zeeland itLeggi altro
Shanghai
19 settembre 2016, Cina ⋅ ⛅ 26 °C
Zo de eerste vlucht naar Shanghai zit erop. Alles liep zoals het moest lopen, of eigenlijk vliegen 😜. Oke vliegtuig uit, Shanghai in.. Maar waar regelen we dat? In de rij bij de paspoort controle,Leggi altro
Auckland
20 settembre 2016, Nuova Zelanda ⋅ ☀️ 15 °C
In het vliegtuig, lekker bij het raam. Dan denk je wel lekker te kunnen slapen.. maar nee😒 zit er zo'n zwanger chineesje naast je die aant kreunen en steunen was, en niet stil kon zitten.. dan denkLeggi altro
Bob's landing
21 settembre 2016, Nuova Zelanda ⋅ 🌧 8 °C
De eerste volle dag aan de andere kant van de wereld begon goed met een lekker ontbijtje. Daarna werd het tijd om de camper op te halen. Eenmaal daar waren ze vergeten om het fietsenrek achterop teLeggi altro
Hobbiton it is
22 settembre 2016, Nuova Zelanda ⋅ ☀️ 11 °C
Wauw! Wat een mooie locatie om wakker te worden! Omdat we natuurlijk in het donker hier aankwamen, hadden we een vermoeden, maar dat dit ons uitzicht was hadden we beide niet verwacht. Toen werd hetLeggi altro
Hamurana Springs en Volcanic valley
23 settembre 2016, Nuova Zelanda ⋅ ☀️ 13 °C
De volgende ochtend was het weer niet heel denderend.. maar goed, dat mag de pret niet drukken dus na een ontbijtje dan toch maar richting onze eerste stop: Hamurana Springs. Een mooieLeggi altro
Huka falls mountainbiken
24 settembre 2016, Nuova Zelanda ⋅ ☀️ 14 °C
Gooooooodmorning! Tijd voor wat actie in de taxi! Omdat we dichtbij de Huka Falls zijn, pakken we dan eindelijk de mountainbikes van de camper en gaan we onderweg. Omdat de route die ik van te vorenLeggi altro
Mount Doom..
25 settembre 2016, Nuova Zelanda ⋅ ☀️ 14 °C
Gedoomt om te mislukken...? Na rustig aan wakker te zijn geworden, zat er nog niet echt tempo in. Een trage start, maar dat geeft niet. Een beetje orde in de chaos scheppen en dan toch echt de bergLeggi altro
Wellington
26 settembre 2016, Nuova Zelanda ⋅ ☁️ 13 °C
Na een overmachting net na Levin gaan we weer op pad met de camper naar onze laatste plekje op het Noordereiland, Wellington. In eerste instantie om direct op de boot te stappen naar Picton. EchterLeggi altro
Interislander to Picton and biking
27 settembre 2016, Nuova Zelanda ⋅ ☀️ 8 °C
Pff dat was ff vroeg opstaan, maar voor een nieuw avontuur is het de moeite waard. Na snel wat ontbeten te hebben gingen we richting de ferry. Precies om 8 uur kwamen we daar aan, en nu snap ik ookLeggi altro
Abel Tasman biking or hiking?
28 settembre 2016, Nuova Zelanda ⋅ ⛅ 32 °C
Het is de beurt aan Abel Tasman National Park. Veel over gehoord, dus nu kijken of het de verwachtingen waar kan maken! Het plan is om door het park te mountainbiken. De weg ernaartoe is al geweldigLeggi altro
Cave Ngarau en the old ghost trail
29 settembre 2016, Nuova Zelanda ⋅ 🌫 16 °C
En inderdaad, omdat we gisteren weer in het donker aankwamen op de campsite, wisten we niet zeker wat ons uitzicht zou zijn. Maar zoals de naam, Hawkes Lookout, al deed vermoeden was het weer eenLeggi altro
Hanmer springs
30 settembre 2016, Nuova Zelanda ⋅ ☀️ 7 °C
Verslapen? Kan dat als je op vakantie bent? Niet echt toch... wekker wel gezet, maar gewoon doorheen geslapen. Met als gevolg dat we om half 10 wakker werden. Tijd om direct maar op te staan. Na hetLeggi altro
You look like a gypsy girl
1 ottobre 2016, Nuova Zelanda ⋅ ☀️ 7 °C
Deze keer wel wakker geworden van de wekker, maar toch redelijk brak. Misschien door het vele rijden of toch door het mountainbiken? Even een goed ontbijtje erin en gewoon weer verder. Op zoek naarLeggi altro
Dreams come true :)
2 ottobre 2016, Nuova Zelanda ⋅ ☀️ 18 °C
Jaaa eindelijk is het dan zover! 1 van mijn grootste dromen wordt vandaag werkelijkheid😆. Vandaag staat namelijk het zwemmen met dolfijnen op het programma. Je kunt vaak in zo'n resort ergens inLeggi altro
Boulderen in de natuur!
3 ottobre 2016, Nuova Zelanda ⋅ ☀️ 12 °C
De volgende ochtend zouden we eerst nog even een mountainbike tochtje maken in het Burwood Plantation, voordat we de fietsen moesten inleveren in Christchurch. Na een zoektocht en rondgevraagd teLeggi altro
Lake Tekapo en Pukaki
4 ottobre 2016, Nuova Zelanda ⋅ ☀️ 13 °C
Wauw wat een geweldige locatie weer om wakker te worden! Lake pearson heeft alles wat je in de ochtend wilt zien. Kalm water,laag hangende mist en geweldige bergen rondom die weerspiegelen in hetLeggi altro
Mount Cook
5 ottobre 2016, Nuova Zelanda ⋅ ☀️ 21 °C
De dag is aangebroken dat wij gaan kijken of we gaan winnen of verliezen vandaag. Mount Doom hadden wij van verloren. We willen zo hoog mogelijk komen. We kwamen er al snel achter dat je zelf nietLeggi altro
Lake Wanaka
6 ottobre 2016, Nuova Zelanda ⋅ ⛅ 13 °C
Tijd om naar Wanaka te gaan. Daar even een wifi spot zoeken om een paar dingen te boeken. Een leuk gezellig stadje, om nog even een brunch te nemen. In het restaurantje Trout konden we beideLeggi altro
Bucket list checks again
7 ottobre 2016, Nuova Zelanda ⋅ ⛅ 25 °C
Daar is die dan, de dag van de waarheid.. of nou ja, de dag dat ik mijn eerste bungee jump ga doen. Eens zien of ik over mn hoogtevrees heen kan komen! De ochtend begon rustig, nog geen zenuwen.. watLeggi altro
Row your boat
8 ottobre 2016, Nuova Zelanda ⋅ ⛅ 6 °C
Weer een mooie dag om mee wakker te worden. Het zonnetje schijnt en op de achtergrond hoor je de golven. We zaten heel erg te twijfelen of we de Doubtful sound cruise zouden doen. De verhalen die weLeggi altro
Milford Sounds cruise
9 ottobre 2016, Nuova Zelanda ⋅ ⛅ 23 °C
Na een nogal koude nacht moesten we vroeg op weg richting Milford Sound. Om half 11 zou onze cruise vertrekken. En aangezien er waarschijnlijk veel touringbussen naar toe zouden gaan wilden wij dieLeggi altro
Kayak lake Wakatipu, Queenstown
10 ottobre 2016, Nuova Zelanda ⋅ 🌙 23 °C
Vandaag zijn we een stuk omhoog ten noorden van Glenorchy gereden. De weg werd steeds slechter en we kwamen zelf een omgeslagen huurauto tegen. Maar dat zou ons niet overkomen, dus reden we door. DeLeggi altro