Dag 1 Bangkok

Aangekomen in Bangkok na een lange, maar goede vlucht. In het hotel hebben we even aan het zwembad gezeten om vervolgens de drukte van de stad in te gaan. We gingen naar Khao san road waar een hoopBaca selengkapnya
Fietstochtje Co van Kessel

De eerste nacht in ons hotel verliep redelijk. Een jetlag zorgde ervoor dat we om 2.00 uur plaatselijke tijd (20.00 uur in Nederland) klaarwakker waren. Geen tijd te verliezen, tijd om Bangkok teBaca selengkapnya
Wat Pho, Wat Arun en de nachttrein

De laatste dag Bangkok, voordat we naar Khao Sok gaan. Wat Pho is de eerste tempel die we vandaag bezoeken.
We nemen de taxi van het hotel naar deze plek, maar merken dat we stiekem steeds meer voorBaca selengkapnya
Khao Sok

De nachttrein... klonk aanvankelijk avontuurlijk en romantisch, maar voor goede nachtrust is het niet aan te raden! De reis duurde 13 uur, kostte omgerekend zo'n €7,-... dat dan weer wel.
We kwamenBaca selengkapnya
Khao Sok National Park

Khao Sok National Park voor ons een bewuste tussenstop want deze stond op de bucketlist.
Het park is een 160 miljoen jaar oude jungle met exotische flora en fauna. Zo vind je er onder ander pythons,Baca selengkapnya
Aankomst Krabi Beach

Toen we de luiken van onze boomhut opende hing er een prachtig wolkendek boven het park.
Dát in combinatie met het geluid van krijsende apen maakte het 'opstaan' een alles behalve vervelendeBaca selengkapnya
Ko Pak Ka,Koh Lao Lading & Hong Island

Vandaag zijn we begonnen met eilandhoppen. Vanaf Ao Nang namen we een privétour richting Hong Island. De groepsreizen zijn aanzienlijk goedkoper, maar wij kiezen voor comfort én romantiek! Er is eenBaca selengkapnya
Ko Phi Phi Lay, Phi Phi Don & Bamboo

Gisteren hadden we de luxe van een privétour met longtail boat en eigen kapitein, vandaag waren we 'gewone toeristen' en dat hebben we geweten..
Het begon allemaal al bij ons eigen hotel, want weBaca selengkapnya
Zonnen, eten en slapen

Vandaag hebben we het rustig aan gedaan. Zo hebben we lekker uitgeslapen, laat ontbeten en zijn we aan het zwembad gaan liggen.
Tussendoor hebben we nog een wandeling over het strand gemaakt en zijnBaca selengkapnya
Oudjaarsdag en Tiger Cave

Vandaag gingen we allereerst naar Tiger Cave. Hier is een uitkijkpunt waar je prachtig zicht hebt op de regio Krabi en dat zag vooral Thomas zitten.
Klimavontuur Thomas:
Boven aan de top schitterdeBaca selengkapnya
Nieuwjaarsduik Yawasam & Talau Island

Om 2023 goed te beginnen nemen we dit jaar deel aan de nieuwjaarsduik! Het moest er toch eens van komen. Helaas voelde Michelle zich niet zo lekker en bleef in het hotel. Ze stond erop dat ik wélBaca selengkapnya
Koh Lanta

Vandaag namen we de veerpont naar Koh Lanta, een eiland zo'n twee uur varen van Ao Nang. Een beetje een impulsieve actie voor een nachtje, maar dat zijn vaak de beste. Onze bruidsuite in KrabiBaca selengkapnya
Koh Lanta

Na een korte nacht stapten we al vroeg weer op onze scooters en vertrokken richting het meest zuidelijke puntje van Koh Lanta, Mu Koh Lanta National Park. De tocht er naartoe was al prachtig. OnderwegBaca selengkapnya
Terug in Bangkok

Vanochtend vertrokken we met een binnenlandse vlucht van Krabi terug naar Bangkok. Een vlucht van 90 minuten, wat prima verliep. Veel beter dan onze nachttrein op de heenweg. Vanaf het vliegveld namenBaca selengkapnya
Laatste dag in Thailand: Bangkok

Het was vandaag de laatste dag in Thailand en de laatste dag in Bangkok. Om 00.40 zullen we weer vertrekken richting Amsterdam en dan zit onze droomreis erop. Het was een geweldige, maar ookBaca selengkapnya