Van Utrecht naar Zaltbommel

Wát een gestress van te voren met die corona handel. Bij heel veel campings moet je van te voren reserveren en dan vind ik het al niet meer leuk. Natuurcampings hebben hun trekkers veldjes gesloten.Okumaya devam et
24-7 Waardenburg - Bredelaar

Vroeg wakker, na het ontbijt nog ff staan kletsen met andere fietsers, 8.10 rijd ik weg. Toch maar weer de brug over en aan de zuidkant van de Waal. Is inderdaad vooral fietspad en blijktOkumaya devam et
25-7 Bredelaar-Vierakker

Redelijk vroeg wakker en nog een tijd bij het geiten melken staan kijken. Ze melken er 1800( !). Ik had gisteravond nog langer staan kijken.
En dan toch om half 9 wegrijden. Dat zware fietsen Is alOkumaya devam et
26-7 Vierakker - Exel

Het weerbericht is heel betrouwbaar, alleen het kan geen klok kijken. Het onweer van 5 uur vannacht komt nl om 11 uur, als ik samen met Anja en Anton een prachtige wandeling maak over Hackfort.Okumaya devam et
27-7: Exel - Meer

Best laat wakker (kwart over 7), ik rijd ook pas om 9 uur weg. Ik heb met Karin afgesproken op de Holterberg voor koffie. Alles is dicht want het is maandag. Dat vind ik zó onlogisch, dat spreek jeOkumaya devam et
28-7 Meer- Oude Willem

Het eerste wat ik doe als ik terug kom van plassen is alle natte was weer overal aan hangen. Gaspit met warm water voor koffie en oats, en alle was weer naar binnen😣. Nou ja, moet ik maar niet zoOkumaya devam et
29-7 Oude Willem - Norg

Ik heb afgesproken met Edo om een uur of 4. Ik heb dus tijd genoeg voor nog een extra lusje fietsen. Maar geen zin. Ik zit nog weer een buitje uit in de tent vlak voor ik ga opbreken en het blijft deOkumaya devam et
30-7 Norg 's avonds

Nog wat foto's.
30-7 Norg

Edo en Ilse gaan niet naar het boomkroonpad en vinden het leuk als ik nog een dag blijf. Edo, Mats en ik halen verse broodjes en ander lekkers. We spelen jeu de boules. Mats doet niet mee, die is teOkumaya devam et
31-7 Norg- De Westereen

Mats doet zijn 10 minuten lezen met mij. Knap hoor! Daarna ontbijten we gezellig samen en daarna wil Mats mij heel graag het Kabouterpad laten zien. Tuurlijk, hartstikke leuk. Dus wij bekijken zekerOkumaya devam et
1-8 De Westereen - Bert

Ik ben om tien over zes wakker omdat ik moet plassen. Het drupt. Op het moment dat ik me uit mijn slaapzak heb gewurmd: echte bui. Dan maar even niet plassen. Vindt mijn blaas niet leuk. Maar ik pakOkumaya devam et
2-8 Bert - Waskemeer

De zon duikt meteen na opkomst achter een dikke laag bewolking. Het regent niet, maar het was zo lekker koud vannacht dat mijn tent kleddernat is van de condens. En zo droogt het niet. Het regengootjeOkumaya devam et
3-8 Waskemeer - Ellertshaar

Heerlijk geslapen ín mijn slaapzak, dus de tent is drijf van de condens. Een waterig zonnetje helpt een beetje. Ik blijf toch maar niet staan. Ik wil toch fietsen, neem ik liever alles mee. IkOkumaya devam et
4-8 Ellertshaar - Hees

Ik heb mijn dag niet. Het begint mooi, het lijkt wel of het gevroren heeft! Zon wéér achter een wolk, net als hij boven de bomen uitkomt.
Alles voelt als wind tegen (een groot gedeelte is het datOkumaya devam et
5-8 Hees - Haarle

Ha, droog die tent! Andere dag dan gisteren. Nu heb ik binnen 30 seconden het goede knopje gevonden op mijn fototoestel voor de kleuren. Hij staat nu op "extra kleur". Ik vind dat het nu is wat ikOkumaya devam et
6-8 Haarle - Megchelen

8 uur weg. Ik geniet daar van. Weinig andere fietsers, het licht is nog mooi en voor vandaag: het is nog niet zo heet. En ook gewoon een extra lange vakantie dag voor je. In plaats van de allerOkumaya devam et
7-8 "Rustdag" Megchelen

Ik wil bij een makelaar in 's Heerenberg kijken en bij 1 in Ulft. Heb ik meteen een rondje. De snelweg maakt veel herrie. Ook bij de Beuningstraat, waar ik nog even ga kijken natuurlijk. Het is nogOkumaya devam et
8-8 Drempt

Ik probeer Zeddam voor mijn telefoon houder. De route is minder mooi dan gisteren, de snelweg maakt weer veel herrie. Misschien maar goed dat dat huis niet doorging. Natuurlijk ligt het ding er niet.Okumaya devam et
9-8 't Eind (Veenendaal)

Gelukkig maar dat ik toch naar bed ging: kwart over 6 klaar wakker. Lekker hoor, die tent dat je de ritsen van bovenaf open kunt ritsen. Kwam toch best veel frisse lucht door. Vergat ik nog op teOkumaya devam et
10-8 Veenendaal - Utrecht

Het koelde genoeg af om lekker te slapen. Wel weer met oordoppen beginnen, want de meeste buren zijn aan een gehoorapparaatje toe. Voordeel is dat ik zo vroeg niet bang ben om ze wakker te maken.Okumaya devam et