Kastrup, Denmark

Afrejse
Vi rejste afsted 28. december kl lort om morgenen. Turen gik godt på trods af 5 hårde timer i Istanbul (tak til massagestolene). På flyturen fra Istanbul til Kuala Lumpur gjorde vi flittigtBaca selengkapnya
Atatürk Airport

Reggae Mansion, Kuala Lumpur

Kuala Lumpur
Vi ankom til Kuala Lumpur 29. december kl ca 12 lokal tid (7 timer foran DK). Dér checkede vi ind på ungdomshostlet "Reggae Mansion" (i må selv gætte temaet), hvor der boedeBaca selengkapnya
Xcape resort, Taman Negara

Taman Negara (Kuala Tahan)
Efter Kuala Lumpur rejste vi til Taman Negara, der er en national park med en 130 mio gammel regnskov. Selve turen var rimeligt smertefri, og den bestod af fire timers busBaca selengkapnya
Eight Mentigi Guesthouse, Tanah Rata

Vi ankom til Tanah Rata i Cameron Highlands efter en lang og ujævn tur i en minibus. Vi lærte på turen at de i Malaysia ikke kører i venstre vognbane (som vi ellers troede), men derimod blotBaca selengkapnya
Heritage Sixteen, George Town

Fra Tanah Rata tog vi en bus, der kørte os direkte til George Town. Da vi så nåede kysten viste det sig til alles overraskelse at den kun kørte til kysten hvorefter vi måtte gå et godt stykkeBaca selengkapnya
Skydive Langkawi

Vi har i dag været ude og hoppe i faldskærm fra over 3.000 meters højde. Vi var alle nervøse i dagene op til, men lige så snart man sad i flyveren var det intet problem. På turen ned var man iBaca selengkapnya
Malibest Resort, Langkawi

12 januar.
Færgen til Langkawi varede lidt over 3 timer og var meget gyngende, hvorfor en stor del af passagererne blev ramt af søsyge. Hotellet var let at finde (idet vi snød med en taxa).Baca selengkapnya
Same Same, Koh Phangan

Koh Phangan er kendt for at være en lille ø med mange backpackers og en utrolig fascination af fuldmåner (man kan få et indtryk af det ved at google "full moon party Koh Phangang"). Vi boede påBaca selengkapnya
Samui Backpacker Hotel, Koh Samui

Hotellet ligger ca. 100 meter fra havet og er omgivet af gode og hyggelige restauranter. På hotellet er der bordtennis, bordfodbold, pool osv. som man kan bruge til at møde nye mennesker. Rasmus varBaca selengkapnya
Roof View Place, Bangkok

Vi ankom uden store problemer via fly fra Koh Samui (som har en vanvittigt flot lufthavn). Vi bor på Roof View Place, hvor vi har en dejlig altan med udsigt ud mod byen.
Første dag tog vi en turBaca selengkapnya
Mad Monkey, Siem Reap

Vi ankom til Mad Monkey i Siem Reap om aftenen og er fik derefter en bid mad på vores hostel. Efterfølgende var vi med beboerne på hotellet et smut på Pub Street som er en gade i Siem Reap, hvorBaca selengkapnya
Don Bosco Hotel School, Sihanoukville

Vi ankom efter en lidt hård tur i natbus fra Siem Reap, der heldigvis ankom 2 timer tidligere end planlagt. Første dag brugte vi ved poolen inden vi var et smut i hotellets fitnesscenter. Om aftenenBaca selengkapnya
Marany Guesthouse, Kampot

Vi ankom til Kampot med en mini van, der fik os til at længes efter de trænge flysæder vi sad på på vej herned. Kampot er en meget afslappet by, der ligger på vejen mellem Sihanoukville og PhnomBaca selengkapnya
Nawin Guesthouse, Phnom Penh

Første dag var vi et smut på national museet, der dog var en anelse skuffende, da det primært drejede sig om skulpturer og om templerne i Angkor. Om aftenen fejrede vi valentines dag.
Dagen efterBaca selengkapnya
Beauty Guesthouse, Ho Chi Minh City

Den første dag ankom vi først sent om eftermiddagen. Vi brugte aftenen på at opleve backpackerkvarteret som var det kvarter vi boede i. Kvarteret er fyldt med barer og der er liv i gaderne indtilBaca selengkapnya
Travelers' Home, Da Lat

Vi ankom ca 15:00 til Da Lat, der er en by i det vietnamesiske højland efter en bustur på lidt over 6 timer. Busturen havde taget os fra Ho Chi Minhs 35 graders varme til Da Lats behagelige 20-25Baca selengkapnya
Quang Nhat Hotel, Nha Trang

Vi ankom til Nha Trang efter en bustur på omkring 6 timer, hvor buschaufføren, på trods af intet udsyn pga. tåge, virkelig havde kørt til. Vejret i Nha Trang var heldigvis 5 grader varmere end DaBaca selengkapnya
LIDO Homestay, Hoi An

Vi ankom kl 07 til Hoi An og var ret trætte efter busturen. Da vi havde fundet vores hotel/homestay brugte vi de første par timer på at slumre og se Leo få sin meget velfortjente Oscar. DerefterBaca selengkapnya
Binh Duong, Hue

Første dag ankom vi omkring kl 12 efter at have taget en tidlig bus fra Hoi An. Herefter gik vi en tur i byen og hen til Kongebyen og den forbudte by. Lige udenfor den forbudte by var der et lukketBaca selengkapnya
Mountain View Hotel, Phong Nha

Vi ankom til Phong Nha efter 5 fantastiske timer i bus fra 06:30 til 11:30. Det første vi gjorde var at få noget frokosten og nyde det dejligt kolde vejr, der dog hurtigt blev værre. Vejret gik fraBaca selengkapnya
Golden Time Hostel, Hanoi

Vi ankom meget kvæstede kl 05:30 til Hanoi og blev mødt af 15 grader og regn, da vi stod ud af bussen. Dagen brugte vi på at se byen og på at få indhentet lidt af den manglende søvn ovenpåBaca selengkapnya
Sapa Eden Hotel, Sapa

Vi ankom tidligt om morgenen til Sapa, hvor vi blev hentet og kørt til vores hotel Sapa Eden Hotel. Her fik vi morgenmad, og så tog vi afsted på vandretur i bjergene de næste 5-6 timer. I startenBaca selengkapnya
HalongSapa Tours, Hanoi

Da vi ankom til Hanoi var klokken ca. 05:30. Vi blev hentet af en sød gut fra bureauet, som vi havde booket igennem. Han kørte os hen til hans private hjem, hvor vi lånte et værelse i et par timerBaca selengkapnya
Calypso Cruise, Halong Bay

Vi ankom til Halong Bay ca. 12:30 og steg herefter ombord på Calypso Cruise. Her fik vi frokost imens vi sejlede væk fra kysten. I løbet af dagen var vi ude og besøge en lokal fishing village, derBaca selengkapnya