Mont Archas (2.526 m.) og les Adus
1. Oktober 2024 in Frankreich ⋅ ☁️ 18 °C
Vores vandretur i dag var fra en parkeringsplads bare et lille stykke længere oppe af dalen end i går, og så på den anden side af dalen. Men dog i et helt anderledes landskab! Det var også skovWeiterlesen
Saint-Martin-Vésubie og Venanson
2. Oktober 2024 in Frankreich ⋅ ☁️ 17 °C
Vi tog en rolig dag i dag. Nød at det stadig er godt vejr (faktisk op til 20 grader i dag). At Jacky kunne cykle til bageren i morges og købe frisk baguette og pain au chocolat til morgenmad. GikWeiterlesen
Villeneuve-Loubet. Middelhavet
3. Oktober 2024 in Frankreich ⋅ 🌩️ 16 °C
I løbet af formiddagen kørte vi roligt ned ad dalen Vésubie og ud mod kysten. Man kommer ret hurtigt ned i lavlandet med tæt bebyggelse og trafik i forhold til oppe i bjergområderne, og vi bliverWeiterlesen
Familietræf
4. Oktober 2024 in Frankreich ⋅ ⛅ 17 °C
04.10, 05.10 og 06.10
Fredag formiddag gjorde vi Passepartout klar og kørte så et lille stykke af vejen fra Nice lufthavn op mod Digne og parkerede på en stor parkeringsplads ved et supermarked,Weiterlesen
7. Oktober
7. Oktober 2024 in Frankreich ⋅ ☁️ 17 °C
Nu er der gået tre dage, hvor hverken Birgitte eller Jacky har fået skrevet noget i vores fælles dagbog, så i dag på min femårs fødselsdag, tager jeg altså over! Det kan jo ikke blive ved medWeiterlesen
Regnvejr i Sigoyer og videre til Cesana
8. Oktober 2024 in Italien ⋅ ⛅ 5 °C
Ja, det regnede det meste af natten, og i morges da vi spiste morgenmad, var det med udsigt til tåge og skyer fra altanen hos Pierre og Francoise. Og netop som regnen holdt en lille pause, og viWeiterlesen
Savoie i solskin
9. Oktober 2024 in Frankreich ⋅ 🌫 8 °C
Hvor var vi heldige med vejret i dag! Solen kom mere og mere frem efterhånden som vi kørte opad mod Mont-Cenis, og da vi nåede til søen Lac du Mont-Cenis, var det strålende sol og vindstille. EnWeiterlesen
Efterårsvandring ved Bonneval-sur-Arc
10. Oktober 2024 in Frankreich ⋅ ☁️ 8 °C
Skyerne lå stadig lavt i morges, men vi tog den med ro og nød freden heroppe i den sidste landsby i dalen Haut-Maurienne. Der er ikke meget trafik på denne årstid, for vejen ender blindt her iWeiterlesen
Lac du Mont-Cenis rundt på cykel
11. Oktober 2024 in Frankreich ⋅ ☀️ 10 °C
Vores plan var at køre op til søen Lac du Mont-Cenis i dag, hvis ellers vejret så fint ud. Der var så flot den anden dag, da vi kom forbi på vejen fra Italien, så vi ville gerne tilbage og entenWeiterlesen
Grenoble og Gresse-en-Vercors
12. Oktober 2024 in Frankreich ⋅ ☁️ 10 °C
Vi kører ud af Mauriennedalen. Følger floden l’Arc forbi Saint-Michel-de-Maurienne og Saint-Jean-de-Maurienne. Kigger op til begge sider af dalen, hvor vi har lavet flotte vandreture de tidligereWeiterlesen
Svampetur ved Longueville, Dévoluy
13. Oktober 2024 in Frankreich ⋅ 🌙 14 °C
Fra Gresse-en-Vercors kørte vi tilbage til landevejen, der går mellem Grenoble og Sisteron, og videre syd på. Det er en flot køretur, da vejen ligger lidt højt, så man har god udsigt til VercorsWeiterlesen
La Toussière 1.916 m. ved Vauniere
14. Oktober 2024 in Frankreich ⋅ ⛅ 15 °C
Vi overnattede ved Mens i nat, for at kunne komme forbi et autoværksted her til morgens, og lige få tjekket Passepartouts højre forhjul, der har tabt luft på det sidste, men meget langsomt. DetWeiterlesen
Cykeltur til Source de Drome
15. Oktober 2024 in Frankreich ⋅ ☁️ 20 °C
Det har fungeret godt i år med, at vi efter et par vandredage har taget en cykeldag, og vi sætter meget mere pris på cyklerne i år, end vi har gjort de andre år. I dag var ikke nogen undtagelse.Weiterlesen
Brændeflækning i Sigoyer
16. Oktober 2024 in Frankreich ⋅ ☁️ 14 °C
16.10 og 17.10
To dage hos Pierre og Francoise hvor det igen regner en del. Der er små pauser i regnen ind i mellem, men også perioder hvor det styrter ned! Vi laver en flækkestation under sejletWeiterlesen
Opklaring og tørrevejr
19. Oktober 2024 in Frankreich ⋅ 🌙 12 °C
18.10 og 19.10
Vi kører ned mod Peyruis for at sige farvel til Jackys søstre for denne omgang. Tilbringer et par rolige dage, hvor vi endelig får vasket og tørret tøj, da lørdagen bringer sol,Weiterlesen
Sommer igen
20. Oktober 2024 in Frankreich ⋅ ⛅ 19 °C
Vi kører mod vest via Forcalquier, Apt og Cavaillon. Syd om Avignon og ud til Rhonefloden ved de to byer Tarascon og Beaucaire, der ligger på hver sin side af floden. Der er rester afWeiterlesen
Collioure og Port-Vendres
21. Oktober 2024 in Frankreich ⋅ ⛅ 18 °C
Vi starter dagen med en morgencykeltur langs med kanalen og ud til Marseillan Plage (Middelhavet), for lige at se det rigtige hav og mærke temperaturen. Vandet er ikke så koldt, men der er lidt vindWeiterlesen
Tilbage i efteråret. Mont-Louis.
22. Oktober 2024 in Frankreich ⋅ ☁️ 9 °C
Selvom det har været dejligt med varme de sidste par dage, er vi alligevel kørt opad i højden i dag, og dermed også tilbage til efteråret. Vi tog vejen op forbi Prades, hvor nogen af voresWeiterlesen
12 søer og Pic Carlit 2.921 m.
23. Oktober 2024 in Frankreich ⋅ ☁️ 8 °C
Så kom vi tilbage på vandrestierne! Vi kørte op til den store sø Lac des Bouillouses. Det er en vej, der er lukket om sommeren, hvor man så må tage en lille bus frem og tilbage, og om nogle ugerWeiterlesen
Pic de la Coma d'Or 2.826 m.
24. Oktober 2024 in Frankreich ⋅ ⛅ 14 °C
Vi har bare lige flyttet os over på den anden side af en bred dal, og vandrede i dag op i det bjergområde vi ville kunne have set over på i går, hvis ellers det havde været klart fra toppen PicWeiterlesen
Kurbad og bjergpas-kørsel
25. Oktober 2024 in Frankreich ⋅ 🌫 11 °C
Vi er kørt igennem fire bjergpas i dag! Nr. 2; Col d’Agnes, var det flotteste. Nr. 3 var indhyldet i en sky, og i det sidste var det ved at blive mørkt, så her er vi blevet for natten.
Men detWeiterlesen
Mens vi venter på bedre vejr!
26. Oktober 2024 in Frankreich ⋅ 🌫 7 °C
Vi flytter os ikke så langt i dag, da vi vil vente på forhåbentlig lidt bedre vejr i morgen, til at køre videre gennem flotte landskaber og også vandre lidt. Det er stadig tåget i morges, da viWeiterlesen
Pic du Lion 2.102 m.
27. Oktober 2024 in Frankreich ⋅ ☁️ 9 °C
I morges hørte jeg en ugle tude, ligesom den vi har i Damme (på Møn), og da vi startede vores vandretur i dag, var det under hassel og bøgetræer (også meget dansk). Men herfra ophørteWeiterlesen
Vintertur til Pic du Midi de Bigorre
28. Oktober 2024 in Frankreich ⋅ ☁️ 12 °C
Vi er jo i Tour de France område, og kørte i dag gennem den lille by Sainte-Marie-de-Campan på vej op til Col du Tourmalet, så I skal lige have en lille cykelhistorie!
Den 6. etape af Tour deWeiterlesen
Cirque de Gavarnie
29. Oktober 2024 in Frankreich ⋅ 🌙 10 °C
For en uges tid siden da vi kørte mod Pyrenæerne, håbede vi, at vi ville få bare et par dage med flot vejr herover. Vi havde ikke helt turde drømme, om det vi nu har haft. I morges da vi kørteWeiterlesen

Reisender
Smukt smukt🍁
PassepartoutJeg tænkte faktisk på garnfarver og strikkeopskrifter flere gange mens vi gik gennem det her! 😊