Sønderborg. Als

Vi tager turen fra Møn via Lolland, Langeland, Sydfyn og færgen Bøjden - Fynshav, så vi ender lige uden for Sønderborg første aften. Vi har en aftale i Flensborg næste middag, så det bliverRead more
Fredag når vi kun til Lüneburg Heide lidt syd for Hamburg. Der er en del trafik. Jeg tænker, at næste gang vi skal igennem Tyskland, skal vi køre på små veje, og så bare opleve landsbyerRead more
Vi kørte over grænsen ved Mulhouse og derfra sydpå mod Pontarlier. Derfra videre ud til en lille landsby ved en sø: Saint Point Lac. Vi er i ca 800 meters højde og lidt blandet sol og regn. LigeRead more
Det er den sidste dag i august måned, og faktisk er Jura-bjergene også ved at få en lille snert af efterårsfarver, da vi kører afsted i tåge om morgenen. Solen bryder lidt igennem nogle steder,Read more
Vi startede igen i tåge, men skulle bare køre nogle få minutter, så var vi oppe i sol! Vi havde aftalt at mødes med Serge, som bor i “et lille hus” i landsbyen Les Deserts, og som var iRead more
Der var tåge i vores pas, da vi vågnede til lyden af bjælder, og så os omringet af en flok får, der også havde tilbragt natten i passet. Nu blev de ledt op på græsgangene af hyrder og hunde.Read more
Vi havde fået turen ind til Refuge de l’Etendard, søerne Lac Bramant og Lac Blanc og gletscheren Glacier de St. Sorlin, anbefalet af Serge. Der er ikke en sky på den blå himmel fra morgenstundenRead more
Vi forlod den flotte udsigt fra Col de la Croix Fer om morgenen og kørte ned igennem nogle af de landsbyer, som Jacky kørte rundt til, med sin mester og solgte ost, i sine skoleferier som barn/ung:Read more
Det var virkelig marmotternes land, vi gik igennem i dag. Men også et meget flot landskab, hvor vi hurtigt var omgivet at høje fjelde hele vejen rundt. Ruten gik mod et pas; Col de la ValléeRead more
Vi holder på et vindblæst plateau med en flot udsigt lige uden for landsbyen Aussois, så Jacky kunne hente croissanter hos bageren i morges, på hans nye cykel! Ellers skulle vi bare have en roligRead more