Slovenia
Izola

Here you’ll find travel reports about Izola. Discover travel destinations in Slovenia of travelers writing a travel blog on FindPenguins.

5 travelers at this place:

 • Day3

  Castles and Caves

  Yesterday in Slovenia

  Just coming into Slovenia, then off to Predjamski Castle it is 31 degrees c

  Now onto Postojnska Jama caves !

  It was Maisie’s turn to blog today however as these blogs are written on my iPad and that entails Maisie interacting with Andrew it is just not happening

  So today we explored a bit of Slovenia a stunning country quite small but with out a doubt we will be returning........ “it’s very beautiful, very green and niiiicccceee and green, we have apples they are niicceeee beautiful apples niiiiceee and green, nice apples” (the girls will get it, our tour Slovenian tour guide, didn’t know much about Slovenia than the apples and it is green, it was very green)

  First stop was Predjamski Castle, not enough time to go in but looked nice from the outside, then 9km away the Postonjnska caves
  Read more

 • Day10

  Utolso allomas, Izola

  July 15, 2017 in Slovenia

  Hat itt a búcsú, eltelt egy hét, vége a Toscan nyaralasnak. Búcsú Mauriziotol, Timitol és a Mammatol, a Toscan domboktol, az isteni medencétol és persze a szerpentinektol, kocsi megpakolasa majd indulás hazafele. Megállunk meg egy Coopnal és bevasarolunk jó kis olasz vörösborokat, jól fog jonni az otthon. :)

  Szombat és nyár lévén az olasz autópályák csak úgy hemzsegnek az (idióta) autosoktol, dugó is van, de fel6-ra így is sikerül Izolara megérkezni.

  Miért pont Izola? Tegnap döntöttük el,nem volt lefoglalva szallasunk, és azért szerettünk volna meg egyet furcsizni a tengerben, egy jó halas vacsirol nem is beszélve. Viszont Pirant idefele láttuk, így abban nem gondolkodtunk, a booking pedig feldobott Izolara egy jó ajánlatot: Hotel Marina.
  Nem bántuk meg.

  Piran jellegű, bajos halászfalu, kikotovel, a parton rengeteg etteremmel és gelateriaval, szuk utcacskakkal.
  A szallasunk is teljesen ok, közvetlen a parton, raadasul Tripadvisor szerint is itt van a legjobb tengeri etterem, amit fürdés után ki is probalunk. Isteni dorata es calamaria menunk spenotos krumplival, utána meg egy mennyei csokitorta- szeruseg, hozza finom fehér bor, egy nagyon hangulatos lugasban, a kikötőre nézve, és a pohárba belegravirozva MD, azaz MarciDori. :)) Azt hiszem jó dolgunk van. :)
  Read more

You might also know this place by the following names:

Izola, Isola, イゾラ, Изола

Join us:

FindPenguins for iOS FindPenguins for Android

Sign up now