Haringen...
25 июля 2019 г., Дания ⋅ ☀️ 20 °C
Lekker uitgeslapen... de dag begint licht bewolkt, maar rond tien uur trekt de lucht helemaal open en is het de verdere dag stralend zonnig!
De morgen brengt iedereen op eigen wijze door, er wordenЧитать далее
Zo mooi...
26 июля 2019 г., Дания ⋅ ☀️ 21 °C
Bij het opstaan is het zonnig en warm, gelukkig niet zo warm als in België en Nederland waar een hittegolf heerst met temperaturen boven de 40 graden...
Stipt op tijd is iedereen 'vaarklaar' weЧитать далее
Domme ganzen...
27 июля 2019 г., Дания ⋅ ☁️ 23 °C
Gisteravond zijn we in slaap gewiegd op het ritme van de golven, gelukkig is de wind iets gedraaid zodat we meer in de luwte van het eiland zijn komen te liggen het is vanmorgen licht bewolkt enЧитать далее
Steigerborrel...
28 июля 2019 г., Дания ⋅ ☀️ 21 °C
Na een stormachtige avond en nacht is het deze morgen zwaar bewolkt, maar niet koud.
Zowel de Espadarte als de La Rhenane hebben vannacht een zeilboot langszij gehad, de haven ligt vanwege de hardeЧитать далее
Omo...
29 июля 2019 г., Дания ⋅ ⛅ 23 °C
Als we om half 7 opstaan schijnt de zon maar is het wat nevelig al 23 graden en een matige wind.
Zoals afgesproken is iedereen om 07.50 uur start klaar en kiezen we het ruime sop met 'de wind in deЧитать далее
Wisselend weer...
30 июля 2019 г., Дания ⋅ 🌧 19 °C
Volgens afspraak vertrekken wij vandaag om 08.50 uur, maar als we opstaan is het behoorlijk mistig en is er veel wind.
Er wordt bezorgd gekeken en overleg gevoerd om uiteindelijk te besluiten om 09.30Читать далее
Smullen maar...
31 июля 2019 г., Дания ⋅ 🌧 16 °C
Gisteravond heeft het licht geregend en ook vanmorgen is de lucht dreigend en vallen er wat spatjes, de temparatuur is goed met ruim 21 graden.
We kunnen lekker uitslapen het vertrek vanmorgen is pasЧитать далее
Jaarmarkt...
1 августа 2019 г., Дания ⋅ ☁️ 19 °C
Als we opstaan is het licht bewolkt en doet de zon haar best, na de regen van gisterenavond zijn we blij dat het deze morgen droog is.
Er zijn vandaag geen activiteiten gepland en iedereen vult deЧитать далее
Terug in de tijd...
2 августа 2019 г., Дания ⋅ ⛅ 22 °C
Opnieuw is het bewolkt als we opstaan en valt er af en toe een beetje motregen, weinig wind!
We zijn allemaal op tijd standby en om negen uur varen we de haven uit, al snel komt de veerboot onsЧитать далее
Adieu Denemarken. ..
3 августа 2019 г., Дания ⋅ ⛅ 21 °C
Na een heldere windstille nacht met een prachtige sterrenhemel is het deze morgen stralend zonnig en warm!
Vandaag gaan we met z'n allen met de gratis bus naar Marstal, een plaatsje aan de andereЧитать далее
Duitsland...
4 августа 2019 г., Германия ⋅ ☁️ 19 °C
Als we om half 7 opstaan is het opnieuw zonnig en staat er een matige wind.
Gelukkig is de bemanning van de zeilboten die bij enkele toervaarders langszij liggen op tijd wakker zodat we op deЧитать далее
Dag Oostzee...
5 августа 2019 г., Германия ⋅ ⛅ 20 °C
Bij het opstaan is het licht bewolkt en er is nauwelijks wind.
Onder deze 'schitterende' omstandigheden varen we om 09.00 uur de lange vaargeul uit en beginnen we aan onze laatste dag op deЧитать далее
Het Kielekanaal...
6 августа 2019 г., Германия ⋅ ⛅ 19 °C
Vanmorgen is het licht bewolkt en er staat een stevige wind.
Vandaag gaan we een gedeelte van het Noord-Oostzee kanaal varen, in de volksmond ook wel Kielekanaal genoemd, verbindt de Noordzee met deЧитать далее
Op een rijtje...
7 августа 2019 г., Германия ⋅ ⛅ 18 °C
Lekker uitgeslapen vanmorgen...het is licht bewolkt en weinig wind.
Bijna alle toervaarders gebruiken deze morgen om de boot van zout te ontdoen, de was te wassen, ramen te zemen, naar de markt teЧитать далее
Imponerend...
8 августа 2019 г., Германия ⋅ ⛅ 21 °C
Als we opstaan is het bewolkt en er is niet veel wind.
Nadat we de touwen hebben losgemaakt begint het te regenen, we vervolgen onze vaartocht op het Kielekanaal, al snel komen we de prachtigeЧитать далее
Zonsopgang...
9 августа 2019 г., Германия ⋅ ⛅ 19 °C
De wekker loopt om 04.30 uur af, het is nog donker...
Tijdens het ontbijt zien we links en rechts licht aangaan en vaart de eerste zeilboot al de haven uit.
Onze vriendelijke Duitse buurman maaktЧитать далее
Hamburg...
10 августа 2019 г., Германия ⋅ ⛅ 19 °C
Na de regen van gistermiddag (helaas geen steiger borrel) én van gisteravond, is het vanmorgen gelukkig droog en zonnig wel is er veel wind.
Er zijn voor vandaag geen activiteit gepland, behalve hetЧитать далее
Dwarsligger...
11 августа 2019 г., Германия ⋅ ⛅ 20 °C
Op deze zondagmorgen is het zonnig met veel wind...
De VVW-vloot ligt te popelen om te vertrekken, vooral de boten die bij de ingang van de haven liggen hebben héél veel last gehad van de golfslagЧитать далее
Scheepslift...
12 августа 2019 г., Германия ⋅ ⛅ 25 °C
Bij het opstaan is het weer mooi weer...wat worden we verwend!
We vertekken op de bekende tijd 08.50 uur en na slechts 800 meter varen over de schitterende Elbe gaan we stuurboord uit om via hetЧитать далее
Onverwacht Thais...
13 августа 2019 г., Германия ⋅ ⛅ 18 °C
De bewolking is gisteren aan het einde van de middag toegenomen en het heeft heel even geregend, vanmorgen is het droog maar zwaar bewolkt en een stuk frisser, veel wind.
De afspraak is dat we omЧитать далее
Kilometers 'vreten'...
14 августа 2019 г., Германия ⋅ ⛅ 21 °C
Als de wekker om 06.30 uur afloopt is het buiten11.7 graden...een strak blauwe lucht en er staat een stevige wind.
Om 08.50 uur worden de motoren gestart en om acht uur beginnen we aan 235 kilometerЧитать далее
Barbecuen...
15 августа 2019 г., Германия ⋅ ⛅ 17 °C
We worden wakker omdat het regent...gisteren was het zo'n mooie zonnige dag, jammer...
Vandaag wordt er niet gevaren en iedereen gaat zijn eigen gang, er worden nóg meer boodschappen gehaald, metЧитать далее
Voortvarend...
16 августа 2019 г., Германия ⋅ ⛅ 20 °C
Het is vanmorgen zwaar bewolkt en fris, niet veel wind.
Na het ontbijt gaan we afscheid nemen van Luc en Christine, zij varen vandaag voor zodat we kunnen zwaaien als zij na een uurtje varen inЧитать далее
Bad Ems...
17 августа 2019 г., Германия ⋅ 🌧 19 °C
Na een heerlijk rustige nacht ondanks dat we aan het Mittellandkanaal liggen is het vanmorgen bewolkt en staat er veel wind.
Op de gebruikelijke tijd 08.50 uur maken we los en vervolgen we onzeЧитать далее
Regendag...
18 августа 2019 г., Германия ⋅ ⛅ 16 °C
Afgelopen nacht heeft het af en toe geregend en als we opstaan regent het nog steeds, er is niet veel wind.
Klokslag 08.50 vaart de eerste boot de haven uit de andere 5 volgen, we varen vandaag deЧитать далее

ПутешественникZo krijg ik steeds meer zin in onze trip naar Denemarken, mooie foto’s!