V Dubaji jsme přistáli v 6.15 jejich času, našeho 4.15. Airbus 737 let zvládl dobře, i když to s námi občas cloumalo.
Na letišti jsme posnídali čokoládového muffina, croassant aRead more
Na letišti jsme posnídali čokoládového muffina, croassant aRead more
Včera jsme poseděli u bazénu do 0.30, omladina do 2.30, proto nám dneska to vstávání nešlo. Já a Pavlem jsme se vykopali v 7 45, ale u ostatních bylo mrtvo. Ještě jsem omylem vzbudilaRead more
Dneska jsme si pospali, vstávali jsme v 9. Tedy Adam vstával v 6, nechápu.
Dnešní den chtěl každý trávit jinak. Já s Pavlem a Adamem jsme si šli na snídani a do tržnice. Vítek s TerkouRead more
Na Bali je vysoká vlhkost, prádlo vůbec neschne. Klimačku používají na maximum, takže v uzavřených prostorech je velká zima. Bali rozhodně není pro handicapované - spousta schodů,Read more
Dneska se dělíme, Adam a Terka jeli do Uluwatu vyřídit prodloužení víza, už prošvihli den, tak snad to nevadí.
Ostatní měli v plánu pěší výlet kolem hory Batukaru.
Nablížili jsmeRead more
Dneska jsme vstávali v 6.30 a bez snídaně, protože jsme měli koupený lístek na fastboat na ostrov Trawangan v 9.30. Je to největší ostrov ze souostroví Gili. Cesta taxíkem do přístavuRead more
Vstávali jsme v 8, objednali si snídani, která byla v ceně - omeleta nebo palačinka s banánem. Dneska se budeme dělit - Víťa s Terkou zůstanou relaxovat na Trawanganu, Pavel, Adam a já jsmeRead more
Ráno jsme vstávali v 6.30, posnídali palačinku s banánem a nastoupili do taxi, který nás zavezl na výchozí misto, do Sajangu. Překvapil nás vůz, který nás vezl, byl to malý náklaďákRead more
Traveler Setkání s idolem? 🥰