15-8 Klintholm deel 2

Daarna richting noord. Ik neem een afslag te vroeg en kom daardoor op een prachtig wandel-/fietspad. Veel leuker dan de route. Zodra ik weer op de route kom, is die ook een heel stuk leuker geworden.Read more
Raar hoor, een veld vol fietskampeerders en ik heb met niemand zowat een woord gewisseld.
De wind was niet minder, maar wel meer west, waardoor het makkelijker fietst. Omdat de route kronkelt heb ikRead more
Die Familienzusammenführung gestern hat super geklappt. Peters Gajo ist Tweeds Halbbruder und Dortes Chica eine Tochter von Julies Schwester Zoom. Ein herrlicher Spaziergang am Strand war für alleRead more
Er komt hier geen einde aan de verlaten strandjes... zo rustig overal!
Dan heeft Sven maar besloten om een duik in de zee te nemen... puur natuur 😆😁
Die foto's zijn gecensureerd 😜🤪
OnzeRead more
Prachtige kliffen, 128m hoog, 500 treden om beneden te geraken en nadien uiteraard terug omhoog 🥵😄
De wandeling was véééél avontuurlijker dan ik had ingeschat. 🤭😆
Na eerst wat omhoogRead more
Dänemark lockt und weil wir gerade in der Nähe sind fahren wir kurz mal hin.
Schnell noch online die Maut für die Øresundbrücke gezahlt, damit wir einfach durchfahren können sobald die KameraRead more
Møn ist das schönere Rügen! Da jiptet auch ne tolle Brauerei: https://www.bryghusetmoen.dk/
Den heutigen Tag habe ich am Strand verbracht :)
Das Wetter war super schön .
Normalerweise ist es mit Hund gar nicht so einfach einen Strand zu finden ,an den 1. Hunde dürfen und 2. ich michRead more
Eigentlich wollten wir weiter nach Schweden, aber das super Sommerwetter hat uns zu dänischen Strandtouristen gemacht😉 Besonders die Küste in Nordseeland zwischen Liseleje und Gilleleje hat unsRead more
You might also know this place by the following names:
Vordingborg Kommune
aaaaachchgossiemijn
Ja, en toen kon ik van de douche ook al de warmte niet regelen. Net te koud natuurlijk. 220 kronen 😤
Ik krijg de indruk dat je me niet zielig vindt😉😄