Cassis… im 💨 Wind

Heute sind wir in Cassis gelandet. Kleines Städtchen direkt am Meer. Eher touristisch, viele Restaurants & gerade aktuell sehr windig, sodass wir wohl das Abendessen drinnen (im Bulli) kredenzenRead more
Es ist regnerisch und ich bleibe an Bord.
Morgens ärgere ich mich, da meine hinterlegte Kreditkarte Probleme macht, es ist angeblich nur eine Debitkarte, ich hinterlege nun die Visa Karte und kannRead more
Na het opzetten van de tent nog een klein rondje. De jongen bij het Office de Tourism vertelde dat het erg de moeite waard is om naar de Pont van Gogh te fietsen. Deze brug is nog dezelfde als degeneRead more
Na het opzetten van de tent gaan we wat eten. Het 'gewone' dagmenu begint weer op de kaart te staan. Dan naar het 'Office de Tourism' om ons te laten informeren naar bezienswaardigheden. HeelRead more
De receptie van de camping bleek voor onze neus dicht te zijn gegaan. Geopend tot elf uur en dan weer van vijf tot zeven. Balen, briefje even goed lezen. Ah, wanneer je aankomt wanneer de receptieRead more
Na de kerk maken we een rondwandeling door het stadje. We wandelen vooral door de straatjes die we geadviseerd hadden gekregen wat inderdaad heel aantrekkelijk is. Uiteindelijk moeten we met onzeRead more
Met de brug over de Petit Rhone rijden we de buitenwijken van Arles binnen. Een (drukke) brug verder over de Rhone en we zijn in het centrum van Arles. Bij het Office de Tourism krijgen we uitgebreidRead more
Wanneer we gisteravond, na een hele ontspannen aflevering van Flikken Gent, naar bed gaan is de temperatuur niet om te harden. Naast dat we allebei werkelijk lekgeprikt zijn door muggen, zweten we onsRead more
You might also know this place by the following names:
Département des Bouches-du-Rhône, Departement des Bouches-du-Rhone, Bouches-du-Rhône, Bocas del Ródano, Bocche del Rodano, Bocas do Ródano