Italy
Spiaggia di Tropea

Here you’ll find travel reports about Spiaggia di Tropea. Discover travel destinations in Italy of travelers writing a travel blog on FindPenguins.

3 travelers at this place:

 • Day4

  Utolsó este Tropeaban

  October 24, 2017 in Italy

  Eljött a búcsú estje. Csak úgy halmoztuk a gasztro éllvezeteket.
  Első helyen két előételt kertünk amit egy fehér borral kisértünk. Az egyik egy vegyes haltál volt a másik pedig a szokásos parmezános paradicsomos padlizsán.
  Gyati erősen tiltakozott a hal ellen, de aztán olyan hálás volt, mert rettentően izlett neki minden falat.
  Azok a fránya előítéletek, mi?! Feleslegesek 😊

  Ezen a helyen mi voltunk a harmadik asztal ahol magyarok ültek. Hát igen ez van ha egy légitársaság járatot üzemeltet egy egyébként kihalt üdülő városba.

  Második helyen csak kóstolgattunk, a híres helyi vöröshagymát teszteltük különböző elkészítési módokban. Az egyik sütőben sült sajttal rásütve, a másik meg szimplán sült hagyma volt. Jók voltak, de bőven elég volt belőlük a kóstoló. Ezt helyi vörösborral kísértük ( ittvalami nagyon enyhe fajtát kaptunk, nem a szokásos ízletes).

  Közben még csekkoltuk az egyik fagyizót, amit a házigazda ajánlott. Gyati nem tudott ellenállni így egy csokifagyi csak lecsúszott.

  Végül a harmadik hely, ahol egy diploma bankett és szülinap ünneplésbe csöppentünk. Nagyon mókás volt, mert mintha együtt ünnnepeltünk volna a csapattal.
  Itt is csak egy előételt kertünk, ami töltött szárított paradicsom, ricotta, sonkába tekert sajt és paradicsomos padlizsán volt. Micsoda véletlen mi?!
  Kis falatok ez is, pont elég, mellé pedig egy finom vörösbor. Tökéletes zárása a napnak... de ez még nem a vége volt... ugyanis az ünneplés hevében minket is megkínáltak a tortából, akarom mondani tortákból. Az egyik egy tiramisu volt másik vmilyen krémes aminek a köozepe ropogós volt. Ez volt a legjobb rész benne. Jó kis este volt.
  Read more

You might also know this place by the following names:

Spiaggia di Tropea

Join us:

FindPenguins for iOS FindPenguins for Android

Sign up now