Start van onze reis

Pffff druk druk druk. Wat moet je toch altijd nog een hoop doen zo'n laatste dag, werk overdragen opruimen pakken tickets printen enz enz. Maar rond half 2 gingen we op weg naar Frankfurt. Dax blijftもっと詳しく
Makkie op Frankfurt

Vanmorgen lekker ontbijtje en daarna op weg naar de parking. Alles loopt soepel. Op Frankfurt ook geen gekkigheid en we moeten wachten tot de check in open gaat. We staan redelijk vooraan dus dat gingもっと詳しく
Pfff lang nachtje

De vlucht Frankfurt Djedda ging goed service aan boord was goed genoeg eten en drinken. Op het vliegveld Djedda stond een enorme rij voor de controle naar internationale transfer. Al met al een uurもっと詳しく
Thailand here we are

Na een slechte nacht op harde bankjes maar wel een lekker kopje koffie bij Starbucks ging onze vlucht op tijd nou ja 3 uur te laat. De vlucht was weer top eten drinken genoeg en lekker. Om 8 uur in deもっと詳しく
Druk dagje Bangkok

Ik was al om 6 uur wakker dus rustig alvast de dag uitstippelen. Om 9 uur ging de wekker. Alles aangekleed dus gaan. Beneden bakkie koffie over de markt lopen 7eleven voor de tosti's en door naar eenもっと詳しく
En door

Heerlijk geslapen en in de ochtend een lekker ontbijtje bij de coffeeclub. Toen nog even het marktje over en alle spullen pakken. Om 12 uur moesten we uit checken. Deur open stonden de 4もっと詳しく
Lekker vluchtje.

Na een lekker ochtendje in Bangkok de taxi naar het vliegveld genomen. Daar is het niet druk overal gewoon gelijk doorheen. Vlucht had 15 minuten vertraging maar dat valt mee. Na een lekkere vluchtもっと詳しく
Dag 1 ubon ratchathani

Heerlijk geslapen en het ontbijt was ook erg goed. We kregen een soort churros met zoete melksaus erg lekker. Daarbij ei worst en yoghurt en een lekker bakkie koffie. Toen met Grab naar het centrumもっと詳しく
Ubon ratchathani deel 2

Na heerlijk geslapen te hebben en eindelijk gewekt door de wekker rustig aan ontbijtje en om 10 uur weer bij de optocht van het candle festival. Vandaag was nog groter en mooier veel meer herrie enもっと詳しく
Reisdag met wat moois

Vanmorgen na heerlijk geslapen te hebben en een lekker ontbijtje ik had noodles soep genomen erg lekker. Hebben we alles ingepakt en een taxi besteld naar het vliegveld. Eerst nog even hartelijkもっと詳しく
Naar Nakhon phanom

Na redelijk te hebben geslapen bed was namelijk nogal hard, en na een mager ontbijtje gingen we weer op pad. Eerst nog wat drinken en eten inslaan voor in de auto en gaan. Eerste stop zou een mooiもっと詳しく
Rustig dagje

Na een lekkere nachtrust en goed ontbijt zijn we op de fiets gesprongen. De fietsen zijn gratis vanuit het hotel de kwaliteit is niet te best maarja. Wij lekker fietsen van de ene naar de andereもっと詳しく
Hot hot

Vanmorgen weer lekker ontbijtje daarna met de auto naar een Laos markt. Klein half uurtje rijden. Daar is op maandag en donderdag altijd een markt van mensen uit Laos. De markt was best grappig veelもっと詳しく
Reisdag

Vanmorgen alles gepakt en nog een ontbijt genomen en onderweg naar udon thani. De wegen zijn erg goed en het is rustig op de weg. Onze eerste stop was bij een waterlelie vijver. Mooi om te zien maarもっと詳しく
Weer een reisdagje met mooie dingen

Vanmorgen na een heerlijk ontbijt weer alles in de auto en gaan. Eerste stop de yellow duck grappig niks meer. 2e stop historische plaats waar allemaal oude rotsen zijn met muurschildering en oudeもっと詳しく
Vroeg op

Vanmorgen wekker gezet om 5:30 om de monniken eten te schenken. Maar vannacht had het best geregend en om half 6 regende het nog dus twijfel om te gaan. Gelukkig toch gegaan wel met de auto. Daarもっと詳しく
Op de camping.

Vanmorgen ging de wekker om 4:50 lekker vroeg. We gingen naar een berg om de zonsopkomst te kijken. Daar aangekomen eerst betalen voor parkeren dan een kaartje kopen en dan met een pickup naar boven.もっと詳しく
Wat een regen

Vanmorgen een heerlijk ontbijt echt lekker met kaas worst fruit echt heel lekker. Daarna zijn we met de eigenaar gaan fietsen door het oude dorp. Eerst naar de rubber bomen en andere gewassen gekekenもっと詳しく
Laatste stop isaan

Vanmorgen na een heerlijk ontbijt afscheid genomen van deze fantastische plek. We hebben gekozen voor een langere route maar wel mooier. Eerste stop een mooie grote Buddha. Daar nog wat wierookもっと詳しく
Laatste dag isaan

Vanmorgen was Stijn niet zo lekker dus hij bleef thuis vandaag. Wel een lekke ontbijtje genomen en op weg naar een beeldentuin erg mooi. Er was een monnik die deze beelden maakte maar ze paste nietもっと詳しく
Hello Phuket

Vanmorgen om half 5 op pfff best vroeg, we zouden eigenlijk rond een uur of 1 vliegen maar de vlucht was vervroegd naar 7:50. Dus wij alles ingepakt en op weg. Naar het vliegveld is een uurtje rijden.もっと詳しく
Relax

Vanmorgen lekker uitgeslapen en de jongens nog lekker laten liggen. Wij zijn met de Grab naar de 7eleven gegaan voor ontbijt. Alle tosti's gekocht en nog wat drinken magnetron hamburger en natuurlijkもっと詳しく
Dagje Phuket

Vanmorgen na het ontbijt een grab naar het vliegveld genomen om onze huurauto op te halen. Weer een mooi bakkie. Toen door naar Phuket old city daar eerst wat gedronken en een pannenkoek gegeten. Toenもっと詳しく
Dagje glijden

Vanmorgen op tijd weg onderweg nog even onze trip voor morgen betaald en door naar andramanda waterpark. Dit waterpark is pas vanaf 22 mei geopend. We waren er om 10 uur en het was lekker rustig dusもっと詳しく
Phi phi gezien😂

Vanmorgen op tijd op 7 uur zwem spullen pakken en ontbijten bij de 7eleven. We waren op tijd dus inchecken. En gaan. We moesten eerst een uurtje varen naar phi phi Island. Een eiland waar een aap wasもっと詳しく