Auckland
12–26 août 2024, Nouvelle-Zélande ⋅ ☀️ 16 °C
Konečně Zéland. Srážka s realitou bolí. Jak se říká, na člověka venku nikdo nečeká. Idea, že si hnedle najdu práci, koupím auto a vyrazím užívat, vzala rychle za své. ZačátkyEn savoir plus
Nadi
10–12 août 2024, Fidji ⋅ ⛅ 27 °C
Zvláštní země tohle Fidži. Z vysílače letí signály exotiky, většině obyvatel jsou však cizí. Bohaté resorty generují profit, ale zdejší města jsou prostá. Zemi vládne korupce,En savoir plus
Beachouse Resort, Coral Coast
4–10 août 2024, Fidji ⋅ ⛅ 24 °C
Moje představa dovolené vypadala asi takto: Slunce, drink, oceán a pohoda. Místo toho pršelo, pak udeřila zima (ano, až děsivých 18 stupňů), abych z toho nakonec ještě onemocněl. NaEn savoir plus
Fiji
4 août 2024, Fidji ⋅ ☁️ 27 °C
Fidži je hromádka ostrovů, z nichž ty největší slouží rekreaci. Já trávil čas na tom hlavním, který je asi nejméně zajímavý ze všech. I tak člověk rychle pozná, že tahle zeměEn savoir plus
Singapore
31 juil.–3 août 2024, Singapour ⋅ ☁️ 33 °C
Singapore je úžasné město. Moderní, udržované, bezpečné a bohaté. Na evropské poměry taktéž značně autoritářské - vždyť po 60 let jeho historie mu vládne jediná strana. AvšakEn savoir plus
Prague
30 juillet 2024, République Tchèque ⋅ ☀️ 28 °C
Jako Hloupý Honza nechal jsem si v Praze za 350Kč,- zabalit batoh do strečky a vyrazil objevovat Nový Zéland. Dvě rychlé zastávky v Singapuru a na Fidži, po kterých následuje ročníEn savoir plus