Auckland
12–26 Ağu 2024, Yeni Zelanda ⋅ ☀️ 16 °C
Konečně Zéland. Srážka s realitou bolí. Jak se říká, na člověka venku nikdo nečeká. Idea, že si hnedle najdu práci, koupím auto a vyrazím užívat, vzala rychle za své. ZačátkyOkumaya devam et
Nadi
10–12 Ağu 2024, Fiji ⋅ ⛅ 27 °C
Zvláštní země tohle Fidži. Z vysílače letí signály exotiky, většině obyvatel jsou však cizí. Bohaté resorty generují profit, ale zdejší města jsou prostá. Zemi vládne korupce,Okumaya devam et
Beachouse Resort, Coral Coast
4–10 Ağu 2024, Fiji ⋅ ⛅ 24 °C
Moje představa dovolené vypadala asi takto: Slunce, drink, oceán a pohoda. Místo toho pršelo, pak udeřila zima (ano, až děsivých 18 stupňů), abych z toho nakonec ještě onemocněl. NaOkumaya devam et
Fiji
4 Ağustos 2024, Fiji ⋅ ☁️ 27 °C
Fidži je hromádka ostrovů, z nichž ty největší slouží rekreaci. Já trávil čas na tom hlavním, který je asi nejméně zajímavý ze všech. I tak člověk rychle pozná, že tahle zeměOkumaya devam et
Singapore
31 Tem–3 Ağu 2024, Singapur ⋅ ☁️ 33 °C
Singapore je úžasné město. Moderní, udržované, bezpečné a bohaté. Na evropské poměry taktéž značně autoritářské - vždyť po 60 let jeho historie mu vládne jediná strana. AvšakOkumaya devam et
Prague
30 Temmuz 2024, Çek Cumhuriyeti ⋅ ☀️ 28 °C
Jako Hloupý Honza nechal jsem si v Praze za 350Kč,- zabalit batoh do strečky a vyrazil objevovat Nový Zéland. Dvě rychlé zastávky v Singapuru a na Fidži, po kterých následuje ročníOkumaya devam et